Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

WINCHESTER MODEL 1886 LEVER... image

3139: WINCHESTER MODEL 1886 LEVER ACTION SADDLE RING

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$5,500
WINCHESTER MODEL 1886 LEVER... image

3140: WINCHESTER MODEL 1886 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,900
WINCHESTER 1886 LEVER ACTIO... image

3142: WINCHESTER 1886 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,600
WINCHESTER 1886 LIGHTWEIGHT... image

3143: WINCHESTER 1886 LIGHTWEIGHT LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,500
WINCHESTER MODEL 86 LIGHTWE... image

3144: WINCHESTER MODEL 86 LIGHTWEIGHT TAKEDOWN LEVER

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,300
WINCHESTER MODEL 1886 LEVER... image

3145: WINCHESTER MODEL 1886 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,100
WINCHESTER MODEL 1886 LIGHT... image

3146: WINCHESTER MODEL 1886 LIGHTWEIGHT RESTORED LEVER

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,300
STUNNING WINCHESTER 1887 DE... image

3148: STUNNING WINCHESTER 1887 DELUXE LEVER ACTION

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$10,000
WINCHESTER MODEL 92 LEVER A... image

3149: WINCHESTER MODEL 92 LEVER ACTION SADDLE RING

Estimate: $4,000 - $5,000
Sold:$6,000
WINCHESTER MODEL 1892 DELUX... image

3150: WINCHESTER MODEL 1892 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$12,000
SPECIAL ORDER WINCHESTER MO... image

3151: SPECIAL ORDER WINCHESTER MODEL 92 TAKEDOWN

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$2,750
SPECIAL ORDER WINCHESTER MO... image

3153: SPECIAL ORDER WINCHESTER MODEL 1892 LEVER ACTION

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,500
VERY NICE FIRST YEAR OF PRO... image

3154: VERY NICE FIRST YEAR OF PRODUCTION WINCHESTER

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$4,000
NICE, SPECIAL ORDER WINCHES... image

3155: NICE, SPECIAL ORDER WINCHESTER MODEL 1892 LEVER

Estimate: $3,250 - $4,500
Sold:$2,500
WINCHESTER MODEL 1892 LEVER... image

3156: WINCHESTER MODEL 1892 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,250
SPECIAL ORDER WINCHESTER MO... image

3158: SPECIAL ORDER WINCHESTER MODEL 1892 LEVER ACTION

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,750