Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

WINCHESTER MODEL 1894 LEVER... image

3199: WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$750
WINCHESTER MODEL 94 LEVER A... image

3200: WINCHESTER MODEL 94 LEVER ACTION SADDLE RING

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$900
WINCHESTER MODEL 1894 LEVER... image

3201: WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
WINCHESTER 94 SADDLE RING C... image

3202: WINCHESTER 94 SADDLE RING CARBINE.

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$950
WINCHESTER MODEL 1894 LEVER... image

3203: WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION SRC.

Estimate: $600 - $1,000
Sold:$750
WINCHESTER 1894 LEVER ACTIO... image

3208: WINCHESTER 1894 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $500 - $800
Sold:$850
SPECIAL ORDER WINCHESTER 18... image

3214: SPECIAL ORDER WINCHESTER 1895 LEVER ACTION RIFLE

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$5,000
WINCHESTER MODEL 1895 LEVER... image

3215: WINCHESTER MODEL 1895 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,500
Sold:$2,500
WINCHESTER 1895 LEVER ACTIO... image

3217: WINCHESTER 1895 LEVER ACTION SRC.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$2,250
WINCHESTER 1895 MUSKET PRES... image

3218: WINCHESTER 1895 MUSKET PRESENTED TO THE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$3,250