Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

RARE PRE WAR WINCHESTER MOD... image

3239: RARE PRE WAR WINCHESTER MODEL 64 CARBINE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$3,250
NICK KUSMIT CUSTOM ENGRAVED... image

3240: NICK KUSMIT CUSTOM ENGRAVED WINCHESTER MODEL 64

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,750
WINCHESTER MODEL 64 DELUXE ... image

3241: WINCHESTER MODEL 64 DELUXE LEVER ACTION DEER

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
WINCHESTER M64 CARBINE. image

3242: WINCHESTER M64 CARBINE.

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,100
WINCHESTER MODEL 65 LEVER A... image

3243: WINCHESTER MODEL 65 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,400
RARE WINCHESTER 65 DELUXE L... image

3244: RARE WINCHESTER 65 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$3,000
WINCHESTER 65 LEVER ACTION ... image

3245: WINCHESTER 65 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$2,000
WINCHESTER 65 LEVER ACTION ... image

3246: WINCHESTER 65 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,800
WINCHESTER 65 LEVER ACTION ... image

3247: WINCHESTER 65 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,250
WINCHESTER 65 LEVER ACTION ... image

3248: WINCHESTER 65 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,800
WINCHESTER 65 DELUXE STYLE ... image

3249: WINCHESTER 65 DELUXE STYLE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,400
WINCHESTER M65 DELUXE STYLE... image

3250: WINCHESTER M65 DELUXE STYLE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,000
WINCHESTER 65 LEVER ACTION ... image

3251: WINCHESTER 65 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,200
WINCHESTER 65 LEVER ACTION ... image

3252: WINCHESTER 65 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,300
WINCHESTER MODEL 71 DELUXE ... image

3253: WINCHESTER MODEL 71 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,750
WINCHESTER MODEL 71 DELUXE ... image

3254: WINCHESTER MODEL 71 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,800 - $2,700
Sold:$2,000
WINCHESTER MODEL 71 DELUXE ... image

3255: WINCHESTER MODEL 71 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$2,250
WINCHESTER MODEL 71 DELUXE ... image

3256: WINCHESTER MODEL 71 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,900
WINCHESTER MODEL 71 DELUXE ... image

3257: WINCHESTER MODEL 71 DELUXE UPGRADE LEVER ACTION

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,400
EARLY PRE-WAR WINCHESTER MO... image

3258: EARLY PRE-WAR WINCHESTER MODEL 71 DELUXE STYLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$3,250