Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

FINE CIVIL WAR HENRY RIFLE. image

3001: FINE CIVIL WAR HENRY RIFLE.

Estimate: $15,000 - $20,000
Sold:$16,500
FIRST MODEL HENRY RIFLE. image

3002: FIRST MODEL HENRY RIFLE.

Estimate: $9,000 - $14,000
Sold:$12,500
CIVIL WAR HENRY RIFLE. image

3003: CIVIL WAR HENRY RIFLE.

Estimate: $9,000 - $14,000
Sold:$12,000
SILVER PLATED CIVIL WAR HEN... image

3004: SILVER PLATED CIVIL WAR HENRY RIFLE.

Estimate: $9,000 - $14,000
Sold:$13,000
NEW HAVEN ARMS HENRY MODEL ... image

3005: NEW HAVEN ARMS HENRY MODEL 1860 LEVER ACTION

Estimate: $15,000 - $20,000
Sold:$13,500
SCARCE EARLY IRON FRAME HEN... image

3006: SCARCE EARLY IRON FRAME HENRY RIFLE.

Estimate: $40,000 - $50,000
Sold:$31,000
FINE DELUXE SAMUEL HOGGSON ... image

3007: FINE DELUXE SAMUEL HOGGSON FACTORY ENGRAVED HENRY

Estimate: $40,000 - $60,000
Sold:$42,500
EXTREMELY FINE RECREATION O... image

3008: EXTREMELY FINE RECREATION OF DELUXE ENGRAVED

Estimate: $9,000 - $14,000
Sold:$11,000
STUNNING UPGRADED GOLD PLAT... image

3009: STUNNING UPGRADED GOLD PLATED DELUXE ENGRAVED

Estimate: $4,000 - $7,000
Sold:$9,000
RECREATION OF ENGRAVED NEW ... image

3011: RECREATION OF ENGRAVED NEW HAVEN ARMS VOLCANIC

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$4,750
RARE EUROPEAN COPY OF HENRY... image

3012: RARE EUROPEAN COPY OF HENRY RIFLE.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$7,500
LARGE FRAME NO. 2 VOLCANIC ... image

3014: LARGE FRAME NO. 2 VOLCANIC ARMS LEVER ACTION

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$6,500
CUSTOM CASED & ENGRAVED NEW... image

3015: CUSTOM CASED & ENGRAVED NEW HAVEN ARMS NO. 1

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,500
PAIR OF CUSTOM ENGRAVED NEW... image

3016: PAIR OF CUSTOM ENGRAVED NEW HAVEN ARMS NO. 1

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,750
PIETRO VENDITTI 2ND MODEL 9... image

3017: PIETRO VENDITTI 2ND MODEL 9MM LEVER ACTION

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$2,250
VERY FINE SILVER & BLUE NIM... image

3018: VERY FINE SILVER & BLUE NIMSCHKE ENGRAVED

Estimate: $20,000 - $30,000
Sold:$16,500
FINE ULRICH ENGRAVED WINCHE... image

3019: FINE ULRICH ENGRAVED WINCHESTER 1866 CARBINE.

Estimate: $20,000 - $30,000
Sold:$13,000
EXCEPTIONAL WINCHESTER 3RD ... image

3020: EXCEPTIONAL WINCHESTER 3RD MODEL 1866 LEVER

Estimate: $15,000 - $25,000
Sold:$11,000