Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

WINCHESTER MODEL 1866 LOUIS... image

3021: WINCHESTER MODEL 1866 LOUISIANA STATE MILITIA

Estimate: $7,000 - $10,000
Sold:$9,500
WINCHESTER 1866 3RD MODEL L... image

3023: WINCHESTER 1866 3RD MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $7,000 - $9,000
Sold:$7,000
WINCHESTER 1866 MEXICAN EAG... image

3024: WINCHESTER 1866 MEXICAN EAGLE ENGRAVED LEVER

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$5,500
SCARCE ROUND BARREL WINCHES... image

3025: SCARCE ROUND BARREL WINCHESTER 1866 4TH MODEL

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$4,750
WINCHESTER 1866 SECOND MODE... image

3026: WINCHESTER 1866 SECOND MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$6,000
WINCHESTER SECOND MODEL 186... image

3027: WINCHESTER SECOND MODEL 1866 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$5,000
WINCHESTER THIRD MODEL 1866... image

3028: WINCHESTER THIRD MODEL 1866 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$4,250
WINCHESTER ENGRAVED 3RD MOD... image

3030: WINCHESTER ENGRAVED 3RD MODEL 1866 LEVER ACTION

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$5,500
EXTRA LONG WINCHESTER 1866 ... image

3031: EXTRA LONG WINCHESTER 1866 UPGRADED LEVER ACTION

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$6,750
EXTRA LONG WINCHESTER 1866 ... image

3032: EXTRA LONG WINCHESTER 1866 UPGRADED LEVER ACTION

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$7,500
NO LOT. image

3033: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed
EXTREMELY RARE & ALL ORIGIN... image

3035: EXTREMELY RARE & ALL ORIGINAL JOHN ULRICH

Estimate: $35,000 - $50,000
Sold:$26,000
RARE SPECIAL ORDER WINCHEST... image

3036: RARE SPECIAL ORDER WINCHESTER 1873 2ND MODEL CASE

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$8,000
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3038: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL DELUXE LEVER ACTION

Estimate: $7,000 - $9,000
Sold:$8,500
SPECIAL ORDER WINCHESTER 18... image

3039: SPECIAL ORDER WINCHESTER 1873 EARLY 2ND MODEL

Estimate: $5,500 - $7,500
Sold:$4,250
WINCHESTER THIRD MODEL 1873... image

3040: WINCHESTER THIRD MODEL 1873 DELUXE LEVER ACTION

Estimate: $4,000 - $7,000
Sold:$6,500