Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

RARE HAWAII NATIONAL GUARD ... image

3099: RARE HAWAII NATIONAL GUARD WINCHESTER 3RD MODEL

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$8,500
WINCHESTER MODEL 1876 ENGRA... image

3100: WINCHESTER MODEL 1876 ENGRAVED & UPGRADED LEVER

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$3,500
WINCHESTER 1876 LEVER ACTIO... image

3103: WINCHESTER 1876 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,700
HIGH CONDITION DOCUMENTED S... image

3104: HIGH CONDITION DOCUMENTED SPECIAL ORDER ANTIQUE

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,000
WINCHESTER MODEL 1885 HIGH ... image

3105: WINCHESTER MODEL 1885 HIGH WALL CUSTOM AL BIESEN

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$3,500
EXCEPTIONAL, ORIGINAL 22 WC... image

3106: EXCEPTIONAL, ORIGINAL 22 WCF WINCHESTER MODEL

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,750
WINCHESTER 1885 HI-WALL OBE... image

3107: WINCHESTER 1885 HI-WALL OBERMEYER CUSTOM BENCH

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,600
RARE SPECIAL ORDER WINCHEST... image

3108: RARE SPECIAL ORDER WINCHESTER 1885 EXTRA LONG

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$2,750
WINCHESTER 1885 HIGH WALL T... image

3109: WINCHESTER 1885 HIGH WALL TAKEDOWN

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$2,000
EARLY WINCHESTER MODEL 1885... image

3111: EARLY WINCHESTER MODEL 1885 LOW WALL SINGLE SHOT

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,200
WINCHESTER 1885 HIGH WALL S... image

3112: WINCHESTER 1885 HIGH WALL SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,400
WINCHESTER 1885 LOW WALL SI... image

3114: WINCHESTER 1885 LOW WALL SINGLE SHOT MUSKET.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,200
WINCHESTER 1885 LOW WALL RI... image

3116: WINCHESTER 1885 LOW WALL RIFLE.

Estimate: $500 - $800
Sold:$750
FINE, ORIGINAL SECOND YEAR ... image

3117: FINE, ORIGINAL SECOND YEAR SPECIAL ORDER

Estimate: $9,500 - $14,500
Sold:$20,000
WINCHESTER MODEL 1886 DELUX... image

3118: WINCHESTER MODEL 1886 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $6,000 - $10,000
Sold:$5,500