Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

WINCHESTER MODEL 92 DELUXE ... image

3159: WINCHESTER MODEL 92 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,250
WINCHESTER MODEL 1892 CUSTO... image

3160: WINCHESTER MODEL 1892 CUSTOM ENGRAVED LEVER

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$3,000
CUSTOM ENGRAVED WINCHESTER ... image

3161: CUSTOM ENGRAVED WINCHESTER 1892 LEVER ACTION

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$4,000
WINCHESTER 1892 SEMI DELUXE... image

3162: WINCHESTER 1892 SEMI DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$3,000
WINCHESTER MODEL 1892 LEVER... image

3163: WINCHESTER MODEL 1892 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,500
WINCHESTER 1892 LEVER ACTIO... image

3164: WINCHESTER 1892 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,200 - $1,600
Sold:$1,800
WINCHESTER 92 SADDLE RING C... image

3165: WINCHESTER 92 SADDLE RING CARBINE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,000
SPECIAL ORDER SEMI DELUXE W... image

3166: SPECIAL ORDER SEMI DELUXE WINCHESTER 1894 LEVER

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,400
WINCHESTER 1892 LEVER ACTIO... image

3167: WINCHESTER 1892 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$950
CUSTOM UPGRADED GAME SCENE ... image

3168: CUSTOM UPGRADED GAME SCENE ENGRAVED WINCHESTER

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,750
WINCHESTER MODEL 1892 LEVER... image

3169: WINCHESTER MODEL 1892 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
WINCHESTER MODEL 92 LEVER A... image

3170: WINCHESTER MODEL 92 LEVER ACTION SADDLE RING

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,000
WINCHESTER 1892 LEVER ACTIO... image

3174: WINCHESTER 1892 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $500 - $800
Sold:$750
EARLIEST DOCUMENTED WINCHES... image

3175: EARLIEST DOCUMENTED WINCHESTER 1894/95 HYBRID SRC

Estimate: $6,000 - $10,000
Sold:$6,500
FANTASTIC ANTIQUE TURNBULL ... image

3176: FANTASTIC ANTIQUE TURNBULL RESTORED WINCHESTER

Estimate: $5,500 - $8,500
Sold:$5,500
DOCUMENTED SPECIAL ORDER WI... image

3177: DOCUMENTED SPECIAL ORDER WINCHESTER MODEL 1894

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$6,000
RARE, DOCUMENTED WINCHESTER... image

3178: RARE, DOCUMENTED WINCHESTER 1894 SPECIAL ORDER

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$5,000