Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

CUSTOM ENGRAVED WINCHESTER ... image

3179: CUSTOM ENGRAVED WINCHESTER 1894 DELUXE LEVER

Estimate: $4,000 - $7,000
Sold:$5,500
WINCHESTER MODEL 94 DELUXE ... image

3180: WINCHESTER MODEL 94 DELUXE LEVER ACTION CARBINE.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$6,000
SCARCE EARLY WINCHESTER MOD... image

3181: SCARCE EARLY WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION

Estimate: $4,000 - $5,000
Sold:$3,250
SPECIAL ORDER WINCHESTER MO... image

3182: SPECIAL ORDER WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION

Estimate: $4,000 - $5,000
Sold:$2,750
SPECIAL ORDER WINCHESTER MO... image

3183: SPECIAL ORDER WINCHESTER MODEL 1894 DELUXE LEVER

Estimate: $4,000 - $5,000
Sold:$4,050
SPECIAL ORDER WINCHESTER MO... image

3185: SPECIAL ORDER WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,750
RARE 38-55 CALIBER WINCHEST... image

3186: RARE 38-55 CALIBER WINCHESTER MODEL 94 LEVER

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$3,500
WINCHESTER MODEL 1894 DELUX... image

3187: WINCHESTER MODEL 1894 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,500
Sold:$2,500
WINCHESTER MODEL 1894 LEVER... image

3188: WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION SADDLE RING

Estimate: $2,750 - $3,750
Sold:$2,250
WINCHESTER MODEL 94 LEVER A... image

3189: WINCHESTER MODEL 94 LEVER ACTION SADDLE RING

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,100
SPECIAL ORDER WINCHESTER 18... image

3193: SPECIAL ORDER WINCHESTER 1894 SEMI DELUXE SHORT

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,700
WINCHESTER MODEL 1894 LEVER... image

3195: WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION SADDLE RING

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,700
SECOND YEAR OF PRODUCTION W... image

3196: SECOND YEAR OF PRODUCTION WINCHESTER MODEL 1894

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,800
WINCHESTER MODEL 1894 LEVER... image

3197: WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION SADDLE RING

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,300
RARE WINCHESTER MODEL 1894 ... image

3198: RARE WINCHESTER MODEL 1894 LEVER ACTION SHORT

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,800