Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

RARE WINCHESTER MODEL 1886 ... image

3119: RARE WINCHESTER MODEL 1886 LEVER ACTION SRC.

Estimate: $5,500 - $8,500
Sold:$5,500
FINE & ORIGINAL ANTIQUE SPE... image

3120: FINE & ORIGINAL ANTIQUE SPECIAL ORDER WINCHESTER

Estimate: $5,500 - $8,500
Sold:$7,000
WINCHESTER MODEL 1886 SEMI-... image

3121: WINCHESTER MODEL 1886 SEMI-DELUXE LEVER ACTION

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$6,500
WINCHESTER MODEL 1886 EXPRE... image

3122: WINCHESTER MODEL 1886 EXPRESS DELUXE LEVER ACTION

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$10,000
WINCHESTER MODEL 1886 CUSTO... image

3123: WINCHESTER MODEL 1886 CUSTOM ENGRAVED DELUXE

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$5,000
SECOND YEAR OF PRODUCTION W... image

3125: SECOND YEAR OF PRODUCTION WINCHESTER MODEL 1886

Estimate: $5,000 - $6,000
Sold:$4,000
WINCHESTER MODEL 1886 LEVER... image

3127: WINCHESTER MODEL 1886 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$5,000
WINCHESTER MODEL 1886 DELUX... image

3128: WINCHESTER MODEL 1886 DELUXE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$5,000
WINCHESTER 1886 CUSTOM ENGR... image

3129: WINCHESTER 1886 CUSTOM ENGRAVED DELUXE LEVER

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,000
WINCHESTER MODEL 1886 LEVER... image

3130: WINCHESTER MODEL 1886 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $4,000 - $5,500
Sold:$3,500
WINCHESTER 1886 LEVER ACTIO... image

3132: WINCHESTER 1886 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,000
WINCHESTER MODEL 1886 LEVER... image

3133: WINCHESTER MODEL 1886 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,750
WINCHESTER MODEL 1886 LEVER... image

3134: WINCHESTER MODEL 1886 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$4,250
SCARCE WINCHESTER 3RD MODEL... image

3135: SCARCE WINCHESTER 3RD MODEL 1876 LEVER ACTION

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$8,500
WINCHESTER MODEL 1886 LEVER... image

3136: WINCHESTER MODEL 1886 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,900
WINCHESTER MODEL 1886 LIGHT... image

3137: WINCHESTER MODEL 1886 LIGHTWEIGHT TAKEDOWN LEVER

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$3,500
WINCHESTER MODEL 86 EXTRA L... image

3138: WINCHESTER MODEL 86 EXTRA LIGHTWEIGHT TAKEDOWN

Estimate: $1,800 - $2,700
Sold:$2,750