Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3081: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL RIMFIRE LEVER ACTION

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,000
WINCHESTER 3RD MODEL 1873 R... image

3082: WINCHESTER 3RD MODEL 1873 RIMFIRE LEVER ACTION

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,800
WINCHESTER 3RD MODEL 1873 L... image

3083: WINCHESTER 3RD MODEL 1873 LEVER ACTION RIMFIRE

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$2,000
DESIRABLE SPECIAL ORDER WIN... image

3084: DESIRABLE SPECIAL ORDER WINCHESTER MODEL 1876

Estimate: $12,000 - $15,000
Sold:$8,000
NO LOT. image

3085: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed
WINCHESTER MODEL 1876 DELUX... image

3086: WINCHESTER MODEL 1876 DELUXE 1 OF 1000 UPGRADED

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$16,000
NO LOT. image

3087A: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed
NO LOT. image

3087B: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed
VERY NICE FRESH TO MARKET W... image

3089: VERY NICE FRESH TO MARKET WINCHESTER 1876 FIRST

Estimate: $6,000 - $7,500
Sold:$4,500
DOCUMENTED SPECIAL ORDER WI... image

3090: DOCUMENTED SPECIAL ORDER WINCHESTER 1876 THIRD

Estimate: $5,000 - $6,500
Sold:$3,750
WINCHESTER EARLY 2ND MODEL ... image

3091: WINCHESTER EARLY 2ND MODEL 1876 LEVER ACTION

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,500
WINCHESTER MODEL 1876 LEVER... image

3092: WINCHESTER MODEL 1876 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,250
WINCHESTER THIRD MODEL 1876... image

3093: WINCHESTER THIRD MODEL 1876 LEVER ACTION SADDLE

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,250
NICK KUSNIT ENGRAVED WINCHE... image

3094: NICK KUSNIT ENGRAVED WINCHESTER 1876 THIRD MODEL

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$4,750
WINCHESTER MODEL 1876 LEVER... image

3096: WINCHESTER MODEL 1876 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,500
WINCHESTER 1876 THIRD MODEL... image

3097: WINCHESTER 1876 THIRD MODEL DELUXE LEVER ACTION

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,750
WINCHESTER MODEL 1876 LEVER... image

3098: WINCHESTER MODEL 1876 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,000