Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

WINCHESTER 3RD MODEL 1873 L... image

3041: WINCHESTER 3RD MODEL 1873 LEVER ACTION MUSKET.

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$4,000
RARE WINCHESTER 1873 OPEN T... image

3042: RARE WINCHESTER 1873 OPEN TOP SECOND MODEL

Estimate: $5,000 - $7,500
Sold:$4,750
WINCHESTER 3RD MODEL 1873 U... image

3043: WINCHESTER 3RD MODEL 1873 UPGRADED LEVER ACTION

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$6,000
FINE + ANTIQUE WINCHESTER 3... image

3044: FINE + ANTIQUE WINCHESTER 3RD MODEL 1873 LEVER

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,000
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3045: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER ACTION SADDLE

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,750
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3046: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,000
SPECIAL ORDER BUTTON MAG. W... image

3047: SPECIAL ORDER BUTTON MAG. WINCHESTER 1873 THIRD

Estimate: $3,500 - $5,000
Sold:$2,250
WINCHESTER SECOND MODEL 187... image

3048: WINCHESTER SECOND MODEL 1873 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$5,000
DOCUMENTED SPECIAL ORDER WI... image

3050: DOCUMENTED SPECIAL ORDER WINCHESTER 1873 THIRD

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,250
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3051: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$2,750
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3052: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$2,750
VERY NICE WINCHESTER 3RD MO... image

3053: VERY NICE WINCHESTER 3RD MODEL 1873 LEVER ACTION

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,000
WINCHESTER 2ND MODEL 1873 L... image

3054: WINCHESTER 2ND MODEL 1873 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$3,000
SPECIAL ORDER WINCHESTER 18... image

3055: SPECIAL ORDER WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,750
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3056: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,750
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3057: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$2,750
WINCHESTER 2ND MODEL 1873 L... image

3058: WINCHESTER 2ND MODEL 1873 LEVER ACTION SRC.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,750
WINCHESTER 3RD MODEL 1873 L... image

3059: WINCHESTER 3RD MODEL 1873 LEVER ACTION SRC.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,750
NO LOT. image

3060: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed