Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

WINCHESTER MODEL 69A BOLT A... image

3594: WINCHESTER MODEL 69A BOLT ACTION RIFLE.

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
BROWNING 1885 LOW WALL SING... image

3595: BROWNING 1885 LOW WALL SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$1,500
BROWNING 1886 HIGH GRADE LE... image

3596: BROWNING 1886 HIGH GRADE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,500
BROWNING 1895 HIGH GRADE LE... image

3597: BROWNING 1895 HIGH GRADE LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,000
BROWNING MODEL 71 LEVER ACT... image

3598: BROWNING MODEL 71 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$900
SAVAGE 1899-H FEATHERWEIGHT... image

3599: SAVAGE 1899-H FEATHERWEIGHT LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,400
MARLIN 1895GBL LEVER ACTION... image

3603: MARLIN 1895GBL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $500 - $800
Sold:$1,000
MARLIN MODEL 39 LEVER ACTIO... image

3604: MARLIN MODEL 39 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,700
"JM" MARLIN 444P LEVER ACTI... image

3605: "JM" MARLIN 444P LEVER ACTION RIFLE

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$1,100
"JM" MARLIN MODEL 444S LEVE... image

3606: "JM" MARLIN MODEL 444S LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,000