Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

MERWIN & HULBERT 3RD MODEL ... image

3474: MERWIN & HULBERT 3RD MODEL POCKET ARMY DA

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$2,250
MERWIN & HULBERT MEDIUM FRA... image

3475: MERWIN & HULBERT MEDIUM FRAME .38 THIRD MODEL

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$2,000
MERWIN & HULBERT SMALL FRAM... image

3476: MERWIN & HULBERT SMALL FRAME POCKET MODEL DA

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$900
NEW YORK ENGRAVED SMITH & W... image

3478: NEW YORK ENGRAVED SMITH & WESSON NO. 3 FIRST

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$3,500
SMITH & WESSON U.S. MARKED ... image

3479: SMITH & WESSON U.S. MARKED FIRST MODEL SCHOFIELD

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,000
SMITH & WESSON 2ND MODEL SC... image

3480: SMITH & WESSON 2ND MODEL SCHOFIELD U.S. MARKED

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,250
RARE HOPKINS & ALLEN XL NO.... image

3482: RARE HOPKINS & ALLEN XL NO. 8 ARMY SINGLE ACTION

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,600
HOPKINS & ALLEN XL NAVY SA ... image

3483: HOPKINS & ALLEN XL NAVY SA REVOLVER.

Estimate: $1,400 - $1,900
Sold:$1,000
BROWN MFG. CO. SOUTHERNER D... image

3484: BROWN MFG. CO. SOUTHERNER DERRINGER.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$350
FACTORY ENGRAVED FABRIQUE D... image

3485: FACTORY ENGRAVED FABRIQUE DE ST. ETIENNE FAGNUS

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$1,800
BELGIAN YOUNG LION DA REVOL... image

3486: BELGIAN YOUNG LION DA REVOLVER.

Estimate: $600 - $900
Sold:$475
NO LOT. image

3487: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed
ALWAYS DESIRABLE SERIAL NUM... image

3488: ALWAYS DESIRABLE SERIAL NUMBER "22" MODEL 1883

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$6,500
HIGHLY DESIRABLE SERIAL NUM... image

3489: HIGHLY DESIRABLE SERIAL NUMBER "2" POLICE MODEL

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$5,500
LARGE 100 POUND YATE'S PATE... image

3490: LARGE 100 POUND YATE'S PATENT BRASS BREECHLOADING

Estimate: $6,000 - $10,000
Sold:$5,000
LT SNOW "STRONG" YACHT CANNON. image

3491: LT SNOW "STRONG" YACHT CANNON.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,750
WINCHESTER MODEL 1898 SIGNA... image

3493: WINCHESTER MODEL 1898 SIGNAL CANNON WITH BLANKS.

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$1,300