Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

RARE SWIVEL BREECH SINGLE S... image

3456: RARE SWIVEL BREECH SINGLE SHOT OFF HAND RIFLE BY

Estimate: $2,500 - $4,500
Sold:$2,400
DOCUMENTED STEMBRIDGE GUN R... image

3457: DOCUMENTED STEMBRIDGE GUN RENTAL REMINGTON NEW

Estimate: $15,000 - $30,000
Sold:$11,000
REMINGTON MODEL 1875 SA REV... image

3458: REMINGTON MODEL 1875 SA REVOLVER.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$4,000
REMINGTON MODEL 1875 SINGLE... image

3459: REMINGTON MODEL 1875 SINGLE ACTION REVOLVER.

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$3,000
REMINGTON MODEL 1875 SINGLE... image

3459A: REMINGTON MODEL 1875 SINGLE ACTION REVOLVER.

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,300
REMINGTON NEW MODEL CARTRID... image

3461: REMINGTON NEW MODEL CARTRIDGE CONVERSION

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$1,300
FINE ENGRAVED REMINGTON- RI... image

3462: FINE ENGRAVED REMINGTON- RIDER MAGAZINE PISTOL.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,400
MERWIN & HULBERT LARGE FRAM... image

3463: MERWIN & HULBERT LARGE FRAME OPEN TOP FACTORY

Estimate: $6,000 - $10,000
Sold:$5,000
CASED MERWIN & HULBERT 4TH ... image

3464: CASED MERWIN & HULBERT 4TH MODEL LARGE FRAME DA

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,750
ALL MATCHING CASED MERWIN &... image

3465: ALL MATCHING CASED MERWIN & HULBERT 4TH MODEL 2

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,250
FACTORY ENGRAVED, INSCRIBED... image

3466: FACTORY ENGRAVED, INSCRIBED MERWIN & HULBERT

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,000
STEMBRIDGE GUN RENTALS FACT... image

3467: STEMBRIDGE GUN RENTALS FACTORY PANEL SCENE

Estimate: $2,500 - $3,750
Sold:$2,000
EARLY MERWIN & HULBERT LARG... image

3468: EARLY MERWIN & HULBERT LARGE FRAME OPEN TOP SA

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,750
MERWIN & HULBERT LARGE FRAM... image

3470: MERWIN & HULBERT LARGE FRAME OPEN TOP SINGLE

Estimate: $1,750 - $2,500
Sold:$2,500
MERWIN & HULBERT MEDIUM FRA... image

3471: MERWIN & HULBERT MEDIUM FRAME .32 THIRD MODEL

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,900
MERWIN & HULBERT 3RD MODEL ... image

3472: MERWIN & HULBERT 3RD MODEL POCKET ARMY DA

Estimate: $1,750 - $2,500
Sold:$2,500
MERWIN & HULBERT 3RD MODEL ... image

3473: MERWIN & HULBERT 3RD MODEL FRONTIER SA REVOLVER.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$2,000