Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

SHARPS MODEL 1874 MILITARY ... image

3514: SHARPS MODEL 1874 MILITARY STYLE SINGLE SHOT

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$4,250
EXCELLENT NEW MODEL 1863 SH... image

3515: EXCELLENT NEW MODEL 1863 SHARPS CARBINE METALLIC

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$3,750
NEW MODEL 1863 SHARPS CARBI... image

3516: NEW MODEL 1863 SHARPS CARBINE METALLIC CARTRIDGE

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,800
FINE NEW MODEL 1863 SHARPS ... image

3517: FINE NEW MODEL 1863 SHARPS METALLIC CARTRIDGE

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,250
SHARPS-BORCHARDT MODEL 1878... image

3519: SHARPS-BORCHARDT MODEL 1878 MILITARY RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,000
SHARPS-BORCHARDT MODEL 1878... image

3520: SHARPS-BORCHARDT MODEL 1878 MILITARY RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,000
CIVIL WAR 1860 SPENCER BREE... image

3521: CIVIL WAR 1860 SPENCER BREECHLOADING CARBINE.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$3,000
SCARCE "NEW MODEL" SPENCER ... image

3522: SCARCE "NEW MODEL" SPENCER CARBINE.

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,700
SPENCER CIVIL WAR MODEL REP... image

3523: SPENCER CIVIL WAR MODEL REPEATING CARBINE.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,700
VERY FINE & SCARCE MODEL 18... image

3525: VERY FINE & SCARCE MODEL 1865 SPENCER RIFLE.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$3,750
RARE BLAKE BOLT ACTION RIFL... image

3526: RARE BLAKE BOLT ACTION RIFLE WITH

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$8,000
BLAKE ROTARY MAGAZINE BOLT ... image

3527: BLAKE ROTARY MAGAZINE BOLT ACTION RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,600
BLAKE ROTARY MAGAZINE BOLT ... image

3528: BLAKE ROTARY MAGAZINE BOLT ACTION RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$3,500
U.S.NAVY MARKED WINCHESTER/... image

3529: U.S.NAVY MARKED WINCHESTER/ SPRINGFIELD ARMORY

Estimate: $1,200 - $1,500
Sold:$1,900
US MARKED WINCHESTER / SPRI... image

3530: US MARKED WINCHESTER / SPRINGFIELD ARMORY 1st

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,400