Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

SHILOH-SHARPS 1874 SINGLE S... image

3554: SHILOH-SHARPS 1874 SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,500
SHILOH RIFLE MFG. CO. 1874 ... image

3555: SHILOH RIFLE MFG. CO. 1874 SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,900
SHILOH SHARPS MODEL 1874 SI... image

3556: SHILOH SHARPS MODEL 1874 SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$2,000
CIMARRON 1885 HI WALL SINGL... image

3560: CIMARRON 1885 HI WALL SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$900
CIMARRON SPENCER LEVER ACTI... image

3561: CIMARRON SPENCER LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,200
CUSTOM UBERTI 1885 HI WALL ... image

3562: CUSTOM UBERTI 1885 HI WALL SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$750
TAYLOR'S 1866 LEVER ACTION ... image

3563: TAYLOR'S 1866 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,200
TAYLOR'S 1873 LEVER ACTION ... image

3564: TAYLOR'S 1873 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$800
REPRODUCTION WHITNEYVILLE H... image

3566: REPRODUCTION WHITNEYVILLE HARTFORD COLT DRAGOON

Estimate: $2,500 - $4,500
Sold:$2,750
REPRODUCTION COLT 1860 ARMY... image

3567: REPRODUCTION COLT 1860 ARMY REVOLVER.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,000
BEAUTIFUL, ENGRAVED & SILVE... image

3569: BEAUTIFUL, ENGRAVED & SILVER INLAID UBERTI

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,000
SCARCE COLT FIREARMS COMPAN... image

3570: SCARCE COLT FIREARMS COMPANY ENGRAVED 2ND

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,250
U.S HISTORICAL SOCIETY 1860... image

3572: U.S HISTORICAL SOCIETY 1860 ARMY REVOLVER.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$800