Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

MEXICAN COPY COLT SAA REVOL... image

3577: MEXICAN COPY COLT SAA REVOLVER.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$500
ENGRAVED TAYLOR'S CATTLEMAN... image

3578: ENGRAVED TAYLOR'S CATTLEMAN SAA REVOLVER.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$700
UBERTI CATTLEMAN NEW MODEL ... image

3579: UBERTI CATTLEMAN NEW MODEL SAA REVOLVER.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$450
CONSECUTIVE PAIR OF TAYLOR'... image

3580: CONSECUTIVE PAIR OF TAYLOR'S SMOKE WAGON SAA

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,900
UBERTI CATTLEMAN SAA REVOLVER. image

3581: UBERTI CATTLEMAN SAA REVOLVER.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$1,100
NEAR NEW WINCHESTER MODEL 1... image

3582: NEAR NEW WINCHESTER MODEL 1892 JOHN WAYNE 100TH

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,250
NEAR NEW WINCHESTER MODEL 9... image

3584: NEAR NEW WINCHESTER MODEL 94AE "WIN-TUFF" 100TH

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
WINCHESTER 94 NRA CENTENNIA... image

3588: WINCHESTER 94 NRA CENTENNIAL MUSKET.

Estimate: $400 - $600
Sold:$600
NO LOT. image

3593: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed