Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

CUSTER ERA 1873 SPRINGFIELD... image

3534: CUSTER ERA 1873 SPRINGFIELD CARBINE.

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,750
RARE MODEL 1870 SPRINGFIELD... image

3535: RARE MODEL 1870 SPRINGFIELD SADDLE RING CARBINE.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$4,000
SPRINGFIELD MODEL 1884 EXPE... image

3537: SPRINGFIELD MODEL 1884 EXPERIMENTAL RAMROD

Estimate: $1,800 - $2,400
Sold:$1,600
OUTSTANDING MODEL 1884 SPRI... image

3538: OUTSTANDING MODEL 1884 SPRINGFIELD RIFLE.

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$2,500
MODEL 1870 SPRINGFIELD TRAP... image

3539: MODEL 1870 SPRINGFIELD TRAPDOOR RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$800
SPRINGFIELD MODEL 1870 TRAP... image

3540: SPRINGFIELD MODEL 1870 TRAPDOOR RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$800
U.S. INDIAN WAR ERA SPRINGF... image

3541: U.S. INDIAN WAR ERA SPRINGFIELD MODEL 1873

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,100
NEW YORK MARKED SPRINGFIELD... image

3544: NEW YORK MARKED SPRINGFIELD MODEL 1888

Estimate: $500 - $800
Sold:$750
SCARCE SPRINGFIELD 1871 WAR... image

3546: SCARCE SPRINGFIELD 1871 WARD BURTON BOLT ACTION

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,000
CONNECTICUT MARKED PEABODY ... image

3547: CONNECTICUT MARKED PEABODY SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,200
REMINGTON MODEL 1867 U.S. N... image

3548: REMINGTON MODEL 1867 U.S. NAVY ROLLING BLOCK

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,200
REMINGTON NEW YORK ROLLING ... image

3549: REMINGTON NEW YORK ROLLING BLOCK RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$750
REMINGTON NO.1 ROLLING BLOC... image

3550: REMINGTON NO.1 ROLLING BLOCK RIFLE.

Estimate: $400 - $600
Sold:$700
NO LOT. image

3551: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed
4AXTELL RIFLE CO. 1877 SHAR... image

3553: 4AXTELL RIFLE CO. 1877 SHARPS CREEDMOOR SINGLE

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$4,250