Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

US MARKED SIGNAL CANNON. image

3494: US MARKED SIGNAL CANNON.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$950
US MARKED MANITWOOC GREY FO... image

3495: US MARKED MANITWOOC GREY FOUNDRY SWIVEL GUN.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$750
JUDSON BRENNAN COMTEMORARY ... image

3496: JUDSON BRENNAN COMTEMORARY FREUND SHARPS "BOSS

Estimate: $15,000 - $20,000
Sold:$9,000
SCARCE & DAINTY FACTORY ENG... image

3497: SCARCE & DAINTY FACTORY ENGRAVED & INSCRIBED C.

Estimate: $5,000 - $10,000
Sold:$3,500
SHARPS NEW MODEL 1859 PERCU... image

3498: SHARPS NEW MODEL 1859 PERCUSSION U.S. INSPECTED

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$2,750
SHARPS MODEL 1852 SLANT BRE... image

3499: SHARPS MODEL 1852 SLANT BREECH PERCUSSION SINGLE

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,500
VERY FINE SHARPS NEW MODEL ... image

3500: VERY FINE SHARPS NEW MODEL 1859 CARBINE.

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$3,500
SHARPS MODEL 1853 SLANT BRE... image

3501: SHARPS MODEL 1853 SLANT BREECH SADDLE RING

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,250
ATTRACTIVE CIVIL WAR NEW MO... image

3502: ATTRACTIVE CIVIL WAR NEW MODEL 1863 SHARPS

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,500
SHARPS MODEL 1874 SINGLE SH... image

3503: SHARPS MODEL 1874 SINGLE SHOT SPORTING RIFLE.

Estimate: $7,000 - $10,000
Sold:$5,500
SHARPS MEACHAM STYLE CARTRI... image

3504: SHARPS MEACHAM STYLE CARTRIDGE CONVERSION

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$3,500
SHARPS 1874 MID RANGE NO. 2... image

3505: SHARPS 1874 MID RANGE NO. 2 SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $5,000 - $7,500
Sold:$6,000
SHARPS MODEL 1874 SPORTING ... image

3506: SHARPS MODEL 1874 SPORTING SINGLE SHOT "BUFFALO

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$17,000
SHARPS BORCHARDT MODEL 1878... image

3507: SHARPS BORCHARDT MODEL 1878 SINGLE SHOT SPORTING

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,000
SHARPS MODEL 1874 "BUSINESS... image

3509: SHARPS MODEL 1874 "BUSINESS" STYLE SINGLE SHOT

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,500
SHARPS "A" SERIES SINGLE SH... image

3510: SHARPS "A" SERIES SINGLE SHOT SPORTING RIFLE.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,250
SHARPS MEACHAM STYLE CARTRI... image

3511: SHARPS MEACHAM STYLE CARTRIDGE CONVERSION

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,500
SHARPS MODEL 1874 HEAVY SIN... image

3512: SHARPS MODEL 1874 HEAVY SINGLE SHOT SPORTING

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$7,000
SHARPS MODEL 1874 SPORTING ... image

3513: SHARPS MODEL 1874 SPORTING SINGLE SHOT RIFLE.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,250