Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

1ST YEAR COLT SECOND GEN SA... image

3396: 1ST YEAR COLT SECOND GEN SAA REVOLVER WITH

Estimate: $3,500 - $5,500
Sold:$3,750
FIRST YEAR SECOND GENERATIO... image

3397: FIRST YEAR SECOND GENERATION COLT SINGLE ACTION

Estimate: $2,500 - $3,750
Sold:$3,000
SECOND GENERATION COLT SING... image

3398: SECOND GENERATION COLT SINGLE ACTION ARMY

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,600
ATTRACTIVE COWBOY ACTION TU... image

3399: ATTRACTIVE COWBOY ACTION TUNED FIRST YEAR SECOND

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$1,800
NICE SECOND GENERATION COLT... image

3401: NICE SECOND GENERATION COLT SINGLE ACTION ARMY

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,750
SECOND GENERATION COLT SING... image

3402: SECOND GENERATION COLT SINGLE ACTION ARMY

Estimate: $1,800 - $2,700
Sold:$2,750
FINE SECOND GENERATION COLT... image

3403: FINE SECOND GENERATION COLT SINGLE ACTION ARMY

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,000
COLT SINGLE ACTION ARMY SHE... image

3405: COLT SINGLE ACTION ARMY SHERIFF'S MODEL TEXAS

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,800
PHENOMENAL DOCUMENTED GEORG... image

3407: PHENOMENAL DOCUMENTED GEORGE SPRING FACTORY "D"

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$8,000
DOCUMENTED SPECIAL ORDER FA... image

3408: DOCUMENTED SPECIAL ORDER FACTORY ENGRAVED

Estimate: $6,000 - $9,000
Sold:$6,000
LIMITED EDITION (32 OF 40) ... image

3409: LIMITED EDITION (32 OF 40) FACTORY "C" ENGRAVED

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$5,500
THIRD GENERATION COLT CUSTO... image

3413: THIRD GENERATION COLT CUSTOM SHOP SINGLE ACTION

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,500
FINE & DESIRABLE (1 OF 15) ... image

3414: FINE & DESIRABLE (1 OF 15) THIRD GENERATION COLT

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,750