Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

RARE & DOCUMENTED (1 of 65)... image

3378: RARE & DOCUMENTED (1 of 65) 3 1/2" COLT 1878 DA

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$3,250
EARLY & ATTRACTIVE ETCHED P... image

3381: EARLY & ATTRACTIVE ETCHED PANEL COLT MODEL 1878

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$1,800
RARE PALL MALL COLT MODEL 1... image

3382: RARE PALL MALL COLT MODEL 1878 .455 ELEY DOUBLE

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,000
COLT MODEL 1878 DA REVOLVER. image

3384: COLT MODEL 1878 DA REVOLVER.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,500
VERY NICE NICKEL PLATED COL... image

3385: VERY NICE NICKEL PLATED COLT MODEL 1878 FRONTIER

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$2,000
ANTIQUE COLT MODEL 1878 FRO... image

3386: ANTIQUE COLT MODEL 1878 FRONTIER SIX SHOOTER

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,100
SAN FRANCISCO SHIPPED COLT ... image

3387: SAN FRANCISCO SHIPPED COLT MODEL 1878 DOUBLE

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,100
PHENOMENAL CASED, FULLY ENG... image

3389: PHENOMENAL CASED, FULLY ENGRAVED & INLAID

Estimate: $20,000 - $30,000
Sold:$30,000
ONE OF A KIND HOWARD DOVE F... image

3390: ONE OF A KIND HOWARD DOVE FACTORY INSCRIBED,

Estimate: $15,000 - $22,500
Sold:$7,500
FEGA MASTER ENGRAVED COLT S... image

3391: FEGA MASTER ENGRAVED COLT SINGLE ACTION

Estimate: $15,000 - $20,000
Sold:$17,000
CASED, SILVER PLATED AND MA... image

3391A: CASED, SILVER PLATED AND MASTER ENGRAVED: "THE

Estimate: $6,000 - $9,000
Sold:$5,500
EXEMPLARY ROBERT BURT SIGNE... image

3392: EXEMPLARY ROBERT BURT SIGNED, MASTER ENGRAVED AND

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$10,000
ASTONISHING 2010 FEGA ENGRA... image

3393A: ASTONISHING 2010 FEGA ENGRAVER'S CHOICE AWARD

Estimate: $15,000 - $22,500
Sold:$11,000
BEAUTIFUL COLT FACTORY "C" ... image

3394: BEAUTIFUL COLT FACTORY "C" ENGRAVED 3RD SAA

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$5,000
COLT CUSTOM SHOP 3RD GEN SA... image

3395: COLT CUSTOM SHOP 3RD GEN SAA STOREKEEPER'S MODEL

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,750