Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

FIRST GENERATION COLT BLACK... image

3319: FIRST GENERATION COLT BLACK POWER FRAME SINGLE

Estimate: $1,200 - $1,500
Sold:$1,900
FACTORY ENGRAVED COLT FIRST... image

3320: FACTORY ENGRAVED COLT FIRST GEN FRONTIER SIX

Estimate: $14,000 - $19,000
Sold:$9,500
EXTREMELY RARE & HIGHLY SOU... image

3321: EXTREMELY RARE & HIGHLY SOUGHT AFTER DOCUMENTED

Estimate: $16,000 - $24,000
Sold:$18,000
AS PICTURED IN "A STUDY OF ... image

3322: AS PICTURED IN "A STUDY OF THE COLT SINGLE ACTION

Estimate: $15,000 - $22,500
Sold:$15,000
NO LOT. image

3323: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed
VERY RARE, DOCUMENTED (ONE ... image

3324: VERY RARE, DOCUMENTED (ONE OF 82) COLT 1ST GEN

Estimate: $12,500 - $17,500
Sold:$8,000
HIGHLY SOUGHT AFTER, DOCUME... image

3325: HIGHLY SOUGHT AFTER, DOCUMENTED EMPLOYEE SHIPPED

Estimate: $12,000 - $16,000
Sold:$9,000
RARE, DOCUMENTED 1ST GEN SA... image

3326: RARE, DOCUMENTED 1ST GEN SAA REVOLVER IN DESIRABLE

Estimate: $11,000 - $15,000
Sold:$7,500
VERY FINE DENVER SHIPPED "T... image

3327: VERY FINE DENVER SHIPPED "TRANSITIONAL" 1ST GEN

Estimate: $5,500 - $8,500
Sold:$6,000
HIGHLY DESIRABLE COLT FIRST... image

3328: HIGHLY DESIRABLE COLT FIRST GENERATION SINGLE

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$6,500
COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3329: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,000
COLT 1ST GENERATION SAA REV... image

3330: COLT 1ST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $3,500 - $5,500
Sold:$2,750
COLT FIRST GENERATION FRONT... image

3331: COLT FIRST GENERATION FRONTIER SIX SHOOTER SAA

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$4,000
COLT 1ST GENERATION SAA REV... image

3332: COLT 1ST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $3,500 - $5,000
Sold:$2,750
COLT 1ST GENERATION SAA REV... image

3333: COLT 1ST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,250
COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3334: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,250
COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3336: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$2,500
COLT FIRST GENERATION FRONT... image

3337: COLT FIRST GENERATION FRONTIER SIX SHOOTER SAA

Estimate: $2,750 - $3,750
Sold:$3,000