Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

ATTRACTIVE J. HARPER ENGRAV... image

3298: ATTRACTIVE J. HARPER ENGRAVED FIRST GENERATION

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$8,500
CASED PAIR OF CUSTOM ENGRAV... image

3299: CASED PAIR OF CUSTOM ENGRAVED COLT SINGLE ACTION

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$8,500
TASTEFULLY CUSTOM ENGRAVED ... image

3300: TASTEFULLY CUSTOM ENGRAVED FIRST GENERATION COLT

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$3,250
NO LOT. image

3301: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed
COLT FIRST GENERATION FRONT... image

3302: COLT FIRST GENERATION FRONTIER SIX SHOOTER SAA

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$4,000
CUSTOM COLT SINGLE ACTION A... image

3304: CUSTOM COLT SINGLE ACTION ARMY BUNTLINE SPECIAL

Estimate: $4,000 - $8,000
Sold:$5,000
EXCEEDINGLY RARE (110 PRODU... image

3305: EXCEEDINGLY RARE (110 PRODUCED) COLT FIRST GEN

Estimate: $4,500 - $7,000
Sold:$4,750
COLT 1ST GEN. BLACK POWDER ... image

3306: COLT 1ST GEN. BLACK POWDER FRAME SAA REVOLVER

Estimate: $4,500 - $6,500
Sold:$4,250
COLT FRONTIER SIX SHOOTER F... image

3308: COLT FRONTIER SIX SHOOTER FIRST GENERATION SAA

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,250
COLT FIRST GENERATION FRONT... image

3309: COLT FIRST GENERATION FRONTIER SIX SHOOTER TEXAS

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,000
COLT FRONTIER SIX SHOOTER S... image

3310: COLT FRONTIER SIX SHOOTER SAA REVOLVER.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,750
ORIGINAL FIRST GEN BLACK PO... image

3311: ORIGINAL FIRST GEN BLACK POWDER FRAME COLT SAA

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,750
COLT FRONTIER SIX SHOOTER F... image

3312: COLT FRONTIER SIX SHOOTER FIRST GENERATION SAA

Estimate: $3,500 - $5,500
Sold:$3,250
RARE FIRST GENERATION BLACK... image

3313: RARE FIRST GENERATION BLACK POWDER FRAME COLT

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$4,750
COLT FIRST GEN SAA REVOLVER... image

3314: COLT FIRST GEN SAA REVOLVER, POSSIBLY FACTORY

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,250
COLT BLACK POWDER FRAME SIN... image

3315: COLT BLACK POWDER FRAME SINGLE ACTION ARMY

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,750
EARLY ANTIQUE SMOKELESS FRA... image

3316: EARLY ANTIQUE SMOKELESS FRAME COLT FRONTIER SIX

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,750
FIRST GENERATION BLACK POWD... image

3317: FIRST GENERATION BLACK POWDER FRAME COLT SINGLE

Estimate: $1,800 - $2,700
Sold:$2,250