Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

EXCEEDINGLY RARE "STAR POIN... image

3259: EXCEEDINGLY RARE "STAR POINTER" WINCHESTER

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,500
ANTIQUE BLUE LABEL BOX OF U... image

3261: ANTIQUE BLUE LABEL BOX OF UMC 41 SHORT RF AMMO.

Estimate: $1,750 - $2,250
Sold:$1,100
BOX OF WINCHESTER 44 FLAT C... image

3262: BOX OF WINCHESTER 44 FLAT CARTRIDGES - 44 HENRY

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,900
COMPOSITE HENRY TRANSITIONA... image

3268: COMPOSITE HENRY TRANSITIONAL RIFLE.

Estimate: $600 - $800
Sold:$1,400
COLT-BURGESS LEVER ACTION R... image

3269: COLT-BURGESS LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,500 - $3,750
Sold:$5,500
COLT MEDIUM FRAME LIGHTNING... image

3270: COLT MEDIUM FRAME LIGHTNING BABY CARBINE.

Estimate: $3,500 - $5,000
Sold:$2,900
SAN FRANCISCO POLICE MARKED... image

3271: SAN FRANCISCO POLICE MARKED COLT LIGHTNING

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$3,500
COLT LIGHTNING MEDIUM FRAME... image

3272: COLT LIGHTNING MEDIUM FRAME SLIDE ACTION RIFLE.

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,200
fCOLT MEDIUM FRAME LIGHTNIN... image

3273: fCOLT MEDIUM FRAME LIGHTNING SLIDE ACTION RIFLE.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,300
OUTSTANDING AND SCARCE HENR... image

3275: OUTSTANDING AND SCARCE HENRY NETTLETON INSPECTED

Estimate: $12,000 - $18,000
Sold:$9,500
COLT SINGLE ACTION ARMY CAV... image

3276: COLT SINGLE ACTION ARMY CAVALRY MODEL NEW YORK

Estimate: $11,000 - $14,000
Sold:$11,000
VERY RARE, DOCUMENTED "PRE-... image

3277: VERY RARE, DOCUMENTED "PRE-1895" ISSUE NEW YORK

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$7,500
VERY FINE, ALL MATCHING, CO... image

3278: VERY FINE, ALL MATCHING, COLT SAA ARTILLERY

Estimate: $7,500 - $12,500
Sold:$9,000