Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

TOMMY HAAS RESTORATION AINS... image

3279: TOMMY HAAS RESTORATION AINSWORTH INSPECTED

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$5,500
BEAUTIFUL TURNBULL RESTORAT... image

3280: BEAUTIFUL TURNBULL RESTORATION U.S. COLT SINGLE

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$5,500
COLT U.S. CAVALRY MARKED SA... image

3281: COLT U.S. CAVALRY MARKED SAA REVOLVER.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$6,500
COLT SAA U.S. ARTILLERY MOD... image

3282: COLT SAA U.S. ARTILLERY MODEL REVOLVER.

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,500
COLT U.S. MARKED ARTILLERY ... image

3283: COLT U.S. MARKED ARTILLERY MODEL SAA REVOLVER.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,750
PERIOD NEW YORK ENGRAVED CO... image

3284: PERIOD NEW YORK ENGRAVED COLT SINGLE ACTION ARMY

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$8,500
ATTRACTIVE & INTERESTING CA... image

3285: ATTRACTIVE & INTERESTING CASED & SILVER PLATED

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$4,250
CASED CUSTOM ENGRAVED COLT ... image

3286: CASED CUSTOM ENGRAVED COLT SAA REVOLVER BELONGING

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$7,000
COLT SAA CATTLE BRAND ENGRA... image

3287: COLT SAA CATTLE BRAND ENGRAVED REVOLVER,

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$7,500
CUSTOM ENGRAVED COLT BLACK ... image

3288: CUSTOM ENGRAVED COLT BLACK POWDER FRAME SINGLE

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,250
CUSTOM ENGRAVED U.S. COLT S... image

3289: CUSTOM ENGRAVED U.S. COLT SINGLE ACTION ARMY

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$5,000
UNIQUE CUNO HELFRICHT ENGRA... image

3290: UNIQUE CUNO HELFRICHT ENGRAVED COLT SAA REVOLVER,

Estimate: $15,000 - $30,000
Sold:$10,000
FACTORY ENGRAVED 1ST GEN CO... image

3291: FACTORY ENGRAVED 1ST GEN COLT SAA REVOLVER WITH

Estimate: $18,000 - $27,000
Sold:$11,000
INTERESTING FACTORY ENGRAVE... image

3292: INTERESTING FACTORY ENGRAVED FIRST GEN SAA

Estimate: $15,000 - $25,000
Sold:$12,000
DOCUMENTED FACTORY ENGRAVED... image

3293: DOCUMENTED FACTORY ENGRAVED COLT FIRST GEN SAA

Estimate: $15,000 - $20,000
Sold:$10,000
CASED, CUSTOM ENGRAVED COLT... image

3294: CASED, CUSTOM ENGRAVED COLT SINGLE ACTION ARMY

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$4,000
FOX STUDIOS MARKED COLT CUS... image

3295: FOX STUDIOS MARKED COLT CUSTOM ENGRAVED SAA

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,000