Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3338: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,200
COLT BISLEY SAA REVOLVER. image

3339: COLT BISLEY SAA REVOLVER.

Estimate: $2,250 - $3,500
Sold:$1,900
COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3340: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$3,500
COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3342: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$3,000
COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3343: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,000
COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3344: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,000
FIRST GENERATION COLT SINGL... image

3345: FIRST GENERATION COLT SINGLE ACTION ARMY BISLEY

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,500
COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3346: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,500
COLT FIRST GENERATION SAA R... image

3347: COLT FIRST GENERATION SAA REVOLVER.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,000
COLT FIRST GENERATION BISLE... image

3349: COLT FIRST GENERATION BISLEY MODEL SAA REVOLVER.

Estimate: $1,750 - $2,500
Sold:$1,500
NICE FIRST GENERATION COLT ... image

3351: NICE FIRST GENERATION COLT SINGLE ACTION ARMY

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$3,000
COLT BISLEY FRONTIER SIX SH... image

3355: COLT BISLEY FRONTIER SIX SHOOTER SA REVOLVER.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,000
FIRST GENERATION COLT SINGL... image

3356: FIRST GENERATION COLT SINGLE ACTION ARMY BISLEY

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
FIRST GENERATION COLT SINGL... image

3357: FIRST GENERATION COLT SINGLE ACTION ARMY BISLEY

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,200