Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

COLT BISLEY SA REVOLVER. image

3358: COLT BISLEY SA REVOLVER.

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,300
COLT BISLEY SA REVOLVER image

3359: COLT BISLEY SA REVOLVER

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,100
COLT BISLEY SA REVOLVER. image

3360: COLT BISLEY SA REVOLVER.

Estimate: $700 - $1,100
Sold:$1,100
DAMAGED COLT BISLEY SA REVO... image

3361: DAMAGED COLT BISLEY SA REVOLVER.

Estimate: $200 - $400
Sold:$550
COLT FIRST PRODUCTION TYPE ... image

3362: COLT FIRST PRODUCTION TYPE 1 OPEN TOP POCKET

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,000
SECOND PRODUCTION TYPE 6 FA... image

3364: SECOND PRODUCTION TYPE 6 FACTORY ENGRAVED & GOLD

Estimate: $2,750 - $3,750
Sold:$2,750
NO LOT. image

3368: NO LOT.

Estimate: $50 - $75
Passed
EXTREMELY RARE CASED SAMUEL... image

3372: EXTREMELY RARE CASED SAMUEL P. COLT PRESENTATION

Estimate: $15,000 - $25,000
Sold:$13,000
FACTORY ENGRAVED COLT MODEL... image

3373: FACTORY ENGRAVED COLT MODEL 1877 "LIGHTNING" DA

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$9,500
EXCEPTIONAL CARVED IVORY GR... image

3374: EXCEPTIONAL CARVED IVORY GRIPPED COLT MODEL 1877

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$14,000
EXCEPTIONAL IVORY GRIPPED C... image

3375: EXCEPTIONAL IVORY GRIPPED COLT MODEL 1877

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$8,000
COLT MODEL 1877 LIGHTNING R... image

3376: COLT MODEL 1877 LIGHTNING REVOLVER SHIPPED COLT

Estimate: $2,500 - $4,500
Sold:$1,900
ANTIQUE ETCHED PANEL COLT 1... image

3377: ANTIQUE ETCHED PANEL COLT 1877 "THUNDERER" DA

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,500