Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

NEAR NEW JOHN WAYNE COMMEMO... image

3418: NEAR NEW JOHN WAYNE COMMEMORATIVE COLT SINGLE

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,500
FINE & RARE COLT PONY EXPRE... image

3419: FINE & RARE COLT PONY EXPRESS PRESENTATION MODEL

Estimate: $1,750 - $2,500
Sold:$3,500
RARE (1 OF 3,000) & VIRTUAL... image

3420: RARE (1 OF 3,000) & VIRTUALLY NEW COLT NED

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,800
FINE DELUXE 1ST EDITION ARM... image

3424: FINE DELUXE 1ST EDITION ARMSMEAR-MEMORIAL OF

Estimate: $1,000 - $3,000
Sold:$2,000
RARE & UNIQUE "COLONEL SAMU... image

3425: RARE & UNIQUE "COLONEL SAMUEL COLT" SIGNED 1861

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$3,500
UNMARKED SINGLE SHOT BUGGY ... image

3427: UNMARKED SINGLE SHOT BUGGY RIFLE.

Estimate: $15,000 - $20,000
Sold:$9,500
STEVENS-POPE IDEAL NO. 54 "... image

3428: STEVENS-POPE IDEAL NO. 54 "SCHUETZEN SPECIAL"

Estimate: $10,000 - $20,000
Sold:$11,500
STEVENS-POPE NO. 45 IDEAL "... image

3430: STEVENS-POPE NO. 45 IDEAL "RANGE MODEL" SINGLE

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,750
STEVENS MODEL 44 1/2 .22 LR... image

3431: STEVENS MODEL 44 1/2 .22 LR SINGLE SHOT

Estimate: $2,500 - $3,750
Sold:$2,500
REMINGTON-HEPBURN NO. 3 QUA... image

3434: REMINGTON-HEPBURN NO. 3 QUALITY "B" MATCH SINGLE

Estimate: $6,000 - $9,000
Sold:$4,750
REMINGTON NO. 1 ROLLING BLO... image

3435: REMINGTON NO. 1 ROLLING BLOCK MID-RANGE TARGET

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$4,000