Auction Closed
  • liveFebruary 28, 2026 10:00 AM EST
  • Fairfield, ME, US

POULIN'S PREMIER FIREARMS AUCTION, DAY 3 - FEB. 28, 2026

by Poulin Antiques & Auctions

613 lots

CUSTOM ENGRAVED WINCHESTER ... image

3061: CUSTOM ENGRAVED WINCHESTER 2nd MODEL 1873 LEVER

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$2,750
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3062: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,500
DOCUMENTED SPECIAL ORDER WI... image

3063: DOCUMENTED SPECIAL ORDER WINCHESTER 1873 THIRD

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$2,750
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3064: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,500 - $3,200
Sold:$2,400
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3065: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,500
RARE, DOCUMENTED SPECIAL OR... image

3066: RARE, DOCUMENTED SPECIAL ORDER BRITISH PROOFED

Estimate: $4,000 - $5,500
Sold:$3,000
WINCHESTER 1873 TACK AND LE... image

3067: WINCHESTER 1873 TACK AND LEATHER ADORNED LEVER

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,750
EXTRA LONG WINCHESTER 1873 ... image

3068: EXTRA LONG WINCHESTER 1873 THIRD MODEL DELUXE

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,250
WINCHESTER 3RD MODEL 1873 L... image

3069: WINCHESTER 3RD MODEL 1873 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,750 - $2,500
Sold:$1,400
WINCHESTER 3rd MODEL 1873 L... image

3070: WINCHESTER 3rd MODEL 1873 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,800
WINCHESTER 3rd MODEL 1873 L... image

3071: WINCHESTER 3rd MODEL 1873 LEVER ACTION SRC.

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,200
WINCHESTER 3RD MODEL 1873 L... image

3072: WINCHESTER 3RD MODEL 1873 LEVER ACTION SRC.

Estimate: $1,000 - $1,800
Sold:$2,000
WINCHESTER 3rd MODEL 1873 L... image

3073: WINCHESTER 3rd MODEL 1873 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,500
WINCHESTER 1873 LEVER ACTIO... image

3074: WINCHESTER 1873 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,700
WINCHESTER 3rd MODEL 1873 L... image

3075: WINCHESTER 3rd MODEL 1873 LEVER ACTION SRC.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$4,500
WINCHESTER MODEL 1873 LEVER... image

3077: WINCHESTER MODEL 1873 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,800
WINCHESTER 1873 THIRD MODEL... image

3078: WINCHESTER 1873 THIRD MODEL RIMFIRE LEVER ACTION

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,200
WINCHESTER THIRD MODEL 1873... image

3079: WINCHESTER THIRD MODEL 1873 LEVER ACTION RIFLE.

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,000