Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

PAIR OF ITALIAN BEADED 16-L... image

155: PAIR OF ITALIAN BEADED 16-LIGHT CHANDELIERS

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,200
ENGLISH STOURBRIDGE CRANBER... image

157: ENGLISH STOURBRIDGE CRANBERRY EPERGNE

Estimate: $900 - $1,100
Sold:$700
ENGLISH STOURBRIDGE CRANBER... image

158: ENGLISH STOURBRIDGE CRANBERRY EPERGNE

Estimate: $700 - $900
Sold:$425
ENGLISH STOURBRIDGE PINK EP... image

159: ENGLISH STOURBRIDGE PINK EPERGNE

Estimate: $700 - $900
Sold:$475
LARGE VASELINE GLASS EPERGNE image

160: LARGE VASELINE GLASS EPERGNE

Estimate: $300 - $500
Sold:$275
ART DECO VASELINE GLASS EPE... image

161: ART DECO VASELINE GLASS EPERGNE

Estimate: $450 - $650
Sold:$300
PAIR OF VERNIS MARTIN DEMI-... image

163: PAIR OF VERNIS MARTIN DEMI-LUNE SIDE TABLES

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,600
LARGE 19TH C. FRENCH OLD PA... image

164: LARGE 19TH C. FRENCH OLD PARIS VASE

Estimate: $400 - $600
Sold:$500
4 CRANBERRY AND SILVER PLAT... image

166: 4 CRANBERRY AND SILVER PLATE PICKLE CASTERS

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$550
In Manner of Christoplhke C... image

168: In Manner of Christoplhke Centerpiece

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,300
PAIR OF ONYX PEDESTALS image

169: PAIR OF ONYX PEDESTALS

Estimate: $400 - $600
Sold:$200
ITALIAN CARVED AND PARCEL G... image

171: ITALIAN CARVED AND PARCEL GILT CONSOLE

Estimate: $250 - $450
Sold:$300
SET OF BAVARIAN GOLD AND YE... image

172: SET OF BAVARIAN GOLD AND YELLOW CHINA

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
ANTIQUE ENGLISH MECHANICAL ... image

173: ANTIQUE ENGLISH MECHANICAL VITRINE TABLE

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
VICTORIAN SILVER PLATE PICK... image

175: VICTORIAN SILVER PLATE PICKLE CASTERS

Estimate: $200 - $300
Sold:$250