Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

EXCEPTIONAL VICTORIAN WALNU... image

135: EXCEPTIONAL VICTORIAN WALNUT AND EBONY SETTEE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,800
RARE 19TH C. FRENCH BURL WA... image

136: RARE 19TH C. FRENCH BURL WALNUT CIGAR CASE

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,250
FINE PAIR OF FRENCH OIL ON ... image

138: FINE PAIR OF FRENCH OIL ON CANVAS OF LADIES

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$5,000
PAIR OF 19TH C. FRENCH GILT... image

139: PAIR OF 19TH C. FRENCH GILTWOOD SCONCE

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,750
FINE RUSSIAN ROCOCO CARVED ... image

140: FINE RUSSIAN ROCOCO CARVED AND INLAID BED

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$9,500
PAIR OF LIFE SIZE BRONZE BL... image

141: PAIR OF LIFE SIZE BRONZE BLACKAMOOR TORCHIERES

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$2,000
ORIGINAL ICART. "LEMON TREES". image

142: ORIGINAL ICART. "LEMON TREES".

Estimate: $500 - $800
Sold:$600
ORIGINAL ICART. "IN THE NEST" image

143: ORIGINAL ICART. "IN THE NEST"

Estimate: $500 - $800
Sold:$600
MAGNIFICENT PAIR OF ITALIAN... image

144: MAGNIFICENT PAIR OF ITALIAN ROCOCO CARVED BEDS

Estimate: $10,000 - $14,000
Sold:$22,250
19TH C. FRENCH LOUIS XV VAN... image

145: 19TH C. FRENCH LOUIS XV VANITY DESK

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$1,100
RARE AMERICAN ROCOCO REVIVA... image

146: RARE AMERICAN ROCOCO REVIVAL WALNUT TETE-A-TETE

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,750
OUTSTANDING ROCOCO CARVED R... image

147: OUTSTANDING ROCOCO CARVED ROSEWOOD ETAGERE

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$1,800
EXCEPTIONAL VICTORIAN CARVE... image

148: EXCEPTIONAL VICTORIAN CARVED ETAGERE

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$5,000
19TH C. FRENCH LOUIS XVI GI... image

150: 19TH C. FRENCH LOUIS XVI GILTWOOD SOFA

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,800
PAIR OF FRENCH LOUIS XV GIL... image

151: PAIR OF FRENCH LOUIS XV GILTWOOD ARMCHAIRS

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$4,250
SEVRES STYLE PORCELAIN AND ... image

152: SEVRES STYLE PORCELAIN AND BRONZE TABLE

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$3,000
NICE QUALITY BLACKAMOOR BAS... image

153: NICE QUALITY BLACKAMOOR BASE LOW TABLE

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$900
PAIR OF RED AND ENAMEL LUSTERS image

154: PAIR OF RED AND ENAMEL LUSTERS

Estimate: $250 - $450
Sold:$375