Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

CARVED ONYX TWISTED COLUMN ... image

118: CARVED ONYX TWISTED COLUMN PEDESTAL

Estimate: $400 - $700
Sold:$600
FINE AND RARE FRENCH PARQUE... image

119: FINE AND RARE FRENCH PARQUETRY COIFFEUSE

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,500
FINE 19TH C. FRENCH BRONZE ... image

120: FINE 19TH C. FRENCH BRONZE AND GLASS TANTALUS

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,250
FINE ITALIAN WATER COLOR, S... image

121: FINE ITALIAN WATER COLOR, SIGNED "P. FATENA"

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$500
PAIR OF 19TH C. FRENCH OLD ... image

122: PAIR OF 19TH C. FRENCH OLD PARIS VASES

Estimate: $600 - $900
Sold:$750
LALIQUE LEOPARD image

123: LALIQUE LEOPARD

Estimate: $900 - $1,100
Sold:$650
KAISER PORCELAIN OF GLADIAT... image

124: KAISER PORCELAIN OF GLADIATORS FIGTING

Estimate: $400 - $600
Sold:$550
PAIR OF FRENCH OLD PARIS VASES image

125: PAIR OF FRENCH OLD PARIS VASES

Estimate: $400 - $700
Sold:$225
RARE VICTORIAN OVAL CARVED ... image

126: RARE VICTORIAN OVAL CARVED WALNUT CONFIDANTE

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$3,500
GILTWOOD ORNATE LECTURN image

127: GILTWOOD ORNATE LECTURN

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,000
PAIR OF SIGNED BACCARAT AMB... image

128: PAIR OF SIGNED BACCARAT AMBORINA CANDELABRA

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,750
MOSER CRANBERRY GLASS PUNCH... image

129: MOSER CRANBERRY GLASS PUNCH BOWL SET

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$550
FINE FRENCH NAPOLEON III SI... image

131: FINE FRENCH NAPOLEON III SIDE TABLE

Estimate: $600 - $900
Sold:$600
MAGNIFICENT FRENCH NAPOLEON... image

132: MAGNIFICENT FRENCH NAPOLEON III ARMOIRE

Estimate: $2,500 - $4,500
Sold:$3,750
MAGNIFICENT FRENCH NAPOLEON... image

133: MAGNIFICENT FRENCH NAPOLEON III DAYBED

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$3,500
PAIR OF FRENCH STYLE VERDE ... image

134: PAIR OF FRENCH STYLE VERDE BRONZE TORCHIERES

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$7,000