Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

2 NIPPON MORIAGE VASES image

57: 2 NIPPON MORIAGE VASES

Estimate: $250 - $450
Sold:$150
LARGE NIPPON MORIAGE VASE image

58: LARGE NIPPON MORIAGE VASE

Estimate: $250 - $450
Sold:$100
LARGE ANTIQUE FRENCH ROCOCO... image

62: LARGE ANTIQUE FRENCH ROCOCO CARVED MIRROR

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$750
VERY FINE CUSTOM MADE WROUG... image

63: VERY FINE CUSTOM MADE WROUGHT IRON CENTER

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,400
PAIR OF ARCHITECTURAL URN F... image

64: PAIR OF ARCHITECTURAL URN FORM CONSOLES, OF

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$800
19TH C. ENGLISH CHINOISERIE... image

65: 19TH C. ENGLISH CHINOISERIE SIDE CHAIR

Estimate: $200 - $300
Sold:$300
ANTIQUE FRENCH BRONZE MOUNT... image

66: ANTIQUE FRENCH BRONZE MOUNTED INLAID COMMODE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$750
ENGLISH MAHOGANY TRIPLE PED... image

67: ENGLISH MAHOGANY TRIPLE PEDESTAL DINING TABLE

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,000
19TH C. ITALIAN CARVED CENT... image

68: 19TH C. ITALIAN CARVED CENTER TABLE

Estimate: $600 - $900
Sold:$450
GREAT PAIR OF ITALIAN GILT ... image

69: GREAT PAIR OF ITALIAN GILT BRASS PRICKETS

Estimate: $400 - $700
Sold:$350
18TH C. FRENCH LOUIS XV CAR... image

70: 18TH C. FRENCH LOUIS XV CARVED WOOD CONSOLE

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,300
ERTE SIGNED BRONZE FIGURE image

71: ERTE SIGNED BRONZE FIGURE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$950
PAIR OF CLOISONNE AND DORE'... image

72: PAIR OF CLOISONNE AND DORE' BRONZE CANDELABRA

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$550
PAIR OF 19TH C. OIL ON CANV... image

73: PAIR OF 19TH C. OIL ON CANVAS OF MONKS

Estimate: $600 - $900
Sold:$700
MASSON (FRENCH), OIL ON CAN... image

74: MASSON (FRENCH), OIL ON CANVAS OF LADY

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,000
FINE FRENCH CARVED ALABASTE... image

75: FINE FRENCH CARVED ALABASTER FLOOR LAMP

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,500