Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

ORIGINAL ICART ETCHING. "DO... image

40: ORIGINAL ICART ETCHING. "DON JUAN". 19

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$350
ORIGINAL ICART ETCHING, "CA... image

41: ORIGINAL ICART ETCHING, "CASANOVA". 1928.

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$325
ART DECO ORIGINAL SIGNED ET... image

42: ART DECO ORIGINAL SIGNED ETCHING

Estimate: $250 - $450
Sold:$225
SET OF 12 WIDE GOLD RIM BAV... image

44: SET OF 12 WIDE GOLD RIM BAVARIAN PLATES

Estimate: $500 - $800
Sold:$650
HEPPLEWHITE MAHOGANY CURIO ... image

45: HEPPLEWHITE MAHOGANY CURIO CABINET

Estimate: $400 - $600
Sold:$325
FRENCH GOLD PLATED BRONZE C... image

46: FRENCH GOLD PLATED BRONZE CHENET

Estimate: $400 - $600
Sold:$650
10 PIECE SILVER PLATE LAZY ... image

47: 10 PIECE SILVER PLATE LAZY SUSAN

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$750
FINE PAIR OF BRONZE DORE' W... image

48: FINE PAIR OF BRONZE DORE' WITH MILK GLASS SHAD

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,750
CATALINA CARVED MARBLE AND ... image

50: CATALINA CARVED MARBLE AND ALABASTER LAMP

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$550
AFTER CHIPARUS, BRONZE "FRI... image

51: AFTER CHIPARUS, BRONZE "FRIENDS FOREVER"

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$2,000
ORIGINAL CHIPARAS BRONZE "T... image

52: ORIGINAL CHIPARAS BRONZE "TANARA"

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$4,250
Nice Hand Carved Walnut Lib... image

52A: Nice Hand Carved Walnut Library Table

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$650
SET OF 6 BLACK LACQUERED DI... image

53: SET OF 6 BLACK LACQUERED DINING CHAIRS

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
French Marble and Bronze Co... image

53A: French Marble and Bronze Console

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$900
ITALIAN STYLE BURL WALNUT D... image

54: ITALIAN STYLE BURL WALNUT DISPLAY CABINET

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$800
Italian Carved and Giltwood... image

54A: Italian Carved and Giltwood Mirror

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,500
GROUP OF 3 NIPPON MORIAGE V... image

55: GROUP OF 3 NIPPON MORIAGE VASES

Estimate: $300 - $600
Sold:$225
2 NICE NIPPON MORIAGE VASES image

56: 2 NICE NIPPON MORIAGE VASES

Estimate: $400 - $600
Sold:$175