Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

A.D. GREER. "MOUNTAIN STREAM" image

21: A.D. GREER. "MOUNTAIN STREAM"

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$1,600
A.D. GREER. OIL ON CANVAS R... image

22: A.D. GREER. OIL ON CANVAS RIVER SCENE.

Estimate: $6,000 - $9,000
Sold:$5,000
W.H.D. KOERNER. "JEPATHA'S ... image

23: W.H.D. KOERNER. "JEPATHA'S DAUGHTER"

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$14,000
SET OF 66 PIECES OF ENGLISH... image

24: SET OF 66 PIECES OF ENGLISH CAVERSWALL

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$600
RUDOLF ALLWARDT, GERMAN. LA... image

25: RUDOLF ALLWARDT, GERMAN. LANDSCAPE

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
ITALIAN HAND PAINTED TALL C... image

29: ITALIAN HAND PAINTED TALL CASE CLOCK

Estimate: $400 - $600
Sold:$600
Pair of 19th c. Florentine ... image

30A: Pair of 19th c. Florentine Frames

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,100
ANTIQUE ROUGE MARBLE CLOCK SET image

31: ANTIQUE ROUGE MARBLE CLOCK SET

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
EXCEPTIONAL FRENCH LOUIS XV... image

32: EXCEPTIONAL FRENCH LOUIS XVI MECHANICAL TABLE

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,500
EXCEPTIONAL LOUIS XV MARQUE... image

33: EXCEPTIONAL LOUIS XV MARQUETRY AND BRONZE BED

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,800
EXCEPTIONAL FRENCH LOUIS XV... image

34: EXCEPTIONAL FRENCH LOUIS XV MARQUETRY ARMOIRE

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,300
ENGLISH COBALT AND GOLD PRE... image

35: ENGLISH COBALT AND GOLD PRESENTATION VASE

Estimate: $1,000 - $1,200
Sold:$650
IMPRESSIVE CARVED AND GILDE... image

36: IMPRESSIVE CARVED AND GILDED VITRINE CABINET

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,600
5 PIECE SET OF MOSER STYLE ... image

37: 5 PIECE SET OF MOSER STYLE GLASS

Estimate: $400 - $700
Sold:$125
FRENCH ART DECO BRONZE AND ... image

38: FRENCH ART DECO BRONZE AND CRYSTAL LAMP

Estimate: $200 - $400
Sold:$950
ORIGINAL ICART ETCHING. "LA... image

39: ORIGINAL ICART ETCHING. "LAZINESS". 1

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$425