Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

F. BARBEDIENNE, FRENCH BRON... image

1: F. BARBEDIENNE, FRENCH BRONZE STAMP

Estimate: $400 - $600
Sold:$250
FINE FRENCH ROTATING BRONZE... image

2: FINE FRENCH ROTATING BRONZE STAMP

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
PAIR OF STOURBRIDGE TRUMPET... image

3: PAIR OF STOURBRIDGE TRUMPET EPERGNES

Estimate: $400 - $600
Sold:$325
19TH C. FRENCH DORE' BRONZE... image

4: 19TH C. FRENCH DORE' BRONZE CHERUB LAMP

Estimate: $250 - $450
Sold:$500
2, SIX PIECE ANTIQUE CRUET ... image

5: 2, SIX PIECE ANTIQUE CRUET SETS

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
ANTIQUE MIRRORED PLATEAU image

6: ANTIQUE MIRRORED PLATEAU

Estimate: $150 - $250
Sold:$60
RARE ART DECO RUBY GLASS 5-... image

7: RARE ART DECO RUBY GLASS 5-PIECE EPERGNE

Estimate: $600 - $900
Sold:$425
PAIR OF RED CUT AND CLEAR L... image

8: PAIR OF RED CUT AND CLEAR LUSTERS

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
PAIR OF RED CUT AND CLEAR B... image

9: PAIR OF RED CUT AND CLEAR BOHEMIAN LUSTERS

Estimate: $250 - $450
Sold:$250
PAIR OF RED BOHEMIAN HURRIC... image

10: PAIR OF RED BOHEMIAN HURRICANE LAMPS

Estimate: $600 - $900
Sold:$5,500
ANTIQUE SILVER PLATE MIRROR... image

11: ANTIQUE SILVER PLATE MIRROR TOP PLATEAU

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
ANTIQUE ENGLISH 6 PIECE CRA... image

13: ANTIQUE ENGLISH 6 PIECE CRANBERRY EPERGNE

Estimate: $450 - $650
Sold:$275
ANTIQUE ENGLISH 6 PIECE GLA... image

14: ANTIQUE ENGLISH 6 PIECE GLASS EPERGNE

Estimate: $400 - $700
Sold:$325
ANTIQUE ENGLISH 14 PIECE CR... image

15: ANTIQUE ENGLISH 14 PIECE CRANBERRY EPERGNE

Estimate: $1,000 - $1,200
Sold:$550
FRENCH CARVED MARBLE AND AL... image

17: FRENCH CARVED MARBLE AND ALABATER FLOOR LAMP

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$550
FRENCH BRONZE AFTER PJ MENE image

18: FRENCH BRONZE AFTER PJ MENE

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,300
GARY LYNN ROBERTS, NOTED TE... image

19: GARY LYNN ROBERTS, NOTED TEXAS ARTIST

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,250
A.D. GREER. "STONE BRIDGE" image

20: A.D. GREER. "STONE BRIDGE"

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$950