Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

FINE 19TH C. FRENCH LOUIS X... image

97: FINE 19TH C. FRENCH LOUIS XVI ARMCHAIR

Estimate: $500 - $800
Sold:$600
PAIR OF 19TH C. FLEMISH BRO... image

98: PAIR OF 19TH C. FLEMISH BRONZE FIGURES

Estimate: $600 - $900
Sold:$600
MOIGNIER BRONZE OF DOG image

99: MOIGNIER BRONZE OF DOG

Estimate: $400 - $700
Sold:$700
FINE ENGLISH MAHOGANY JEWEL... image

100: FINE ENGLISH MAHOGANY JEWELRY STORE FIXTURE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$475
19TH CENTURY EMBOSSED LEATH... image

101: 19TH CENTURY EMBOSSED LEATHER SCREEN

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$550
19TH CENTURY ITALIAN CARVED... image

102: 19TH CENTURY ITALIAN CARVED WALNUT CREDENZA

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$800
PAIR OF ITALIAN MARBLE PEDE... image

103: PAIR OF ITALIAN MARBLE PEDESTALS

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,000
19TH C. FRENCH VERNIS MARTI... image

104: 19TH C. FRENCH VERNIS MARTIN BOMBE CABINET

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,000
ANTIQUE FRENCH CARVED AND G... image

105: ANTIQUE FRENCH CARVED AND GILTWOOD MIRROR

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$850
PAIR OF 19TH C. OVAL OILS O... image

106: PAIR OF 19TH C. OVAL OILS OF YOUNG LADIES

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$850
1 OF 3 FRENCH OIL ON CANVAS... image

107: 1 OF 3 FRENCH OIL ON CANVAS COURTING SCENES

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,500
2 OF 3 FRENCH OIL ON CANVAS... image

108: 2 OF 3 FRENCH OIL ON CANVAS COURTING SCENES

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,500
3 OF 3 FRENCH OIL ON CANVAS... image

109: 3 OF 3 FRENCH OIL ON CANVAS COURTING SCENES

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,000
19TH C. FRENCH ONYX AND BRO... image

110: 19TH C. FRENCH ONYX AND BRONZE PEDESTAL

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,400
In Manner of Christoplhke 3... image

111: In Manner of Christoplhke 3 Arm Epergne

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$750
FINE FRENCH LOUIS XVI STYLE... image

112: FINE FRENCH LOUIS XVI STYLE COMMODE

Estimate: $8,000 - $12,000
Sold:$4,500
PAIR OF 19TH C. FRENCH CARV... image

113: PAIR OF 19TH C. FRENCH CARVED LOUIS XV MIRRORS

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,250
FINE PAIR OF 19TH C. BRONZE... image

114: FINE PAIR OF 19TH C. BRONZE CHERUB CANDELABRA

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$1,800