Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

UNUSUAL TIFFANY STYLE LAMP image

76: UNUSUAL TIFFANY STYLE LAMP

Estimate: $250 - $450
Sold:$750
PAIR OF 19TH C. FRENCH BRON... image

77: PAIR OF 19TH C. FRENCH BRONZE FIGURES

Estimate: $400 - $700
Sold:$700
FINE PAIR OF 19TH C. FRENCH... image

78: FINE PAIR OF 19TH C. FRENCH ROCK CRYSTAL LAMPS

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,800
LALIQUE BACCHANTES VASE image

82: LALIQUE BACCHANTES VASE

Estimate: $400 - $700
Sold:$1,300
DUTCH OIL ON CANVAS MOUNTAI... image

83: DUTCH OIL ON CANVAS MOUNTAIN SCENE

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
Pair of German Mettlach por... image

85: Pair of German Mettlach porcelain plaques

Estimate: $400 - $800
Sold:$900
A. MARCHAND, "AN ATTRACTIVE... image

86: A. MARCHAND, "AN ATTRACTIVE BARGAIN"

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$500
18TH C. DUTCH OIL ON CANVAS... image

87: 18TH C. DUTCH OIL ON CANVAS, FLOWER GIRL

Estimate: $300 - $600
Sold:$400
ANTON BRENTANO, GERMAN. "AN... image

89: ANTON BRENTANO, GERMAN. "AN ITALIAN BEAUTY"

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$800
UNUSUAL MARBLE PEDESTAL image

90: UNUSUAL MARBLE PEDESTAL

Estimate: $250 - $450
Sold:$250
FINE EUROPEAN OIL ON CANVAS... image

91: FINE EUROPEAN OIL ON CANVAS STILL LIFE

Estimate: $400 - $800
Sold:$325
19TH C. CLOISONNE PITCHER image

92: 19TH C. CLOISONNE PITCHER

Estimate: $400 - $800
Sold:$500
19TH C. CLOISONNE URN image

93: 19TH C. CLOISONNE URN

Estimate: $250 - $450
Sold:$425