Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

VICTORIAN SILVER PLATE SALT... image

176: VICTORIAN SILVER PLATE SALT AND PEPPER

Estimate: $200 - $300
Sold:$375
UNUSUAL SILVER PLATE PICKLE... image

177: UNUSUAL SILVER PLATE PICKLE CASTER

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
WEDGWOOD AND SILVER PLATE C... image

178: WEDGWOOD AND SILVER PLATE COVERED DISH

Estimate: $200 - $300
Sold:$425
BASIL EDE. LOUISIANA HERON image

179: BASIL EDE. LOUISIANA HERON

Estimate: $400 - $700
Sold:$700
BASIL EDE. AMERICAN EGRET image

181: BASIL EDE. AMERICAN EGRET

Estimate: $400 - $700
Sold:$500
2 FRAMED PRINTS OF HORSES image

182: 2 FRAMED PRINTS OF HORSES

Estimate: $200 - $400
Sold:$325
2 FRAMED PRINTS OF DOGS image

183: 2 FRAMED PRINTS OF DOGS

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
ITALIAN BRONZE OF BLACKSMIT... image

190: ITALIAN BRONZE OF BLACKSMITH, BY VASARI

Estimate: $300 - $500
Sold:$200