Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

19TH C. SWISS CARVED FIGURE image

236: 19TH C. SWISS CARVED FIGURE

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
ENGLISH OIL ON CANVAS OF DO... image

237: ENGLISH OIL ON CANVAS OF DOGS CHASING DEER

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,100
2 BRONZE BUSTS OF LADIES image

238: 2 BRONZE BUSTS OF LADIES

Estimate: $250 - $450
Sold:$375
FRENCH PARQUETRY SIDE TABLE image

239: FRENCH PARQUETRY SIDE TABLE

Estimate: $250 - $450
Sold:$225
ANTIQUE VICTORIAN WALNUT SI... image

240: ANTIQUE VICTORIAN WALNUT SIDE TABLE

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
IMPRESSIVE LARGE PORCELAIN ... image

242: IMPRESSIVE LARGE PORCELAIN CHERUB LAMP

Estimate: $250 - $450
Sold:$950
FRENCH ROSEWOOD PRIE DIEU image

244: FRENCH ROSEWOOD PRIE DIEU

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
VICTORIAN CARVED CHILD'S SC... image

245: VICTORIAN CARVED CHILD'S SCREEN

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
PAIR OF PEWTER AND GLASS TR... image

246: PAIR OF PEWTER AND GLASS TRUMPET VASES

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
RARE VENETIAN GLASS DESERT SET image

247: RARE VENETIAN GLASS DESERT SET

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
2 VICTORIAN SILVER PLATE BA... image

248: 2 VICTORIAN SILVER PLATE BASKETS

Estimate: $400 - $600
Sold:$200
NICE PAIR OF BRASS AND CRYS... image

250: NICE PAIR OF BRASS AND CRYSTAL SCONCE

Estimate: $500 - $800
Sold:$450
CONTINENTAL PINE PANELED DO... image

252: CONTINENTAL PINE PANELED DOOR ARMOIRE

Estimate: $600 - $900
Sold:$425
NICE ENGLISH PANELED PINE C... image

253: NICE ENGLISH PANELED PINE CORNER CABINET

Estimate: $500 - $800
Sold:$175
ANTIQUE FRENCH TRANSITIONAL... image

254: ANTIQUE FRENCH TRANSITIONAL COMMODE

Estimate: $500 - $800
Sold:$450