Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

FINE QUALITY SILVER PLATE C... image

215: FINE QUALITY SILVER PLATE CENTERPIECE

Estimate: $500 - $800
Sold:$650
PAIR OF FRENCH OLD PARIS VASES image

216: PAIR OF FRENCH OLD PARIS VASES

Estimate: $250 - $450
Sold:$200
SET OF 8 BACCARAT GOLD ETCH... image

217: SET OF 8 BACCARAT GOLD ETCHED CAVIAR BOWLS

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$550
19TH C. CARVED MARBLE BUST ... image

219: 19TH C. CARVED MARBLE BUST OF YOUNG WOMAN

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$800
DON CINCONE'. "DOVE OF PEACE" image

220: DON CINCONE'. "DOVE OF PEACE"

Estimate: $1,000 - $1,400
Sold:$275
LARGE CARVED JADE PLANTER O... image

222: LARGE CARVED JADE PLANTER ON STAND

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$900
FINE FRENCH PARQUETRY CABIN... image

223: FINE FRENCH PARQUETRY CABINET, MANNER OF LINKE

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$750
ANTIQUE ITALIAN CARVED AND ... image

224: ANTIQUE ITALIAN CARVED AND GILTWOOD CONSOLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$850
FINE FRENCH 3 PIECE DORE' B... image

225: FINE FRENCH 3 PIECE DORE' BRONZE CLOCK SET

Estimate: $6,000 - $9,000
Sold:$3,750
FINE 19TH C. FRENCH GILT BR... image

226: FINE 19TH C. FRENCH GILT BRONZE CENTERPIECE

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,750
19TH C. PERSIAN BRASS CHARGER image

227: 19TH C. PERSIAN BRASS CHARGER

Estimate: $300 - $500
Sold:$325
ROCOCO CARVED AND GILTWOOD ... image

228: ROCOCO CARVED AND GILTWOOD CHEVAL MIRROR

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,400
MAGNIFICENT PAIR OF DORE' B... image

229: MAGNIFICENT PAIR OF DORE' BRONZE CENTERPIECES

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$11,000
P. PAULUS (AFTER). 17TH/18T... image

232: P. PAULUS (AFTER). 17TH/18TH C. PORTRAIT

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$500
18TH C. PORTRAIT OF A LADY image

233: 18TH C. PORTRAIT OF A LADY

Estimate: $500 - $800
Sold:$175
IMPRESSIVE 18TH C. FLEMISH ... image

234: IMPRESSIVE 18TH C. FLEMISH TAPESTRY SCREEN

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$650