Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

PAIR WALNUT ART NOUVEAU ARM... image

256: PAIR WALNUT ART NOUVEAU ARMCHAIRS

Estimate: $400 - $600
Sold:$200
SHERATON STYLE MAHOGANY COR... image

257: SHERATON STYLE MAHOGANY CORNER CABINET

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$600
LEBARGE IRON DINING TABLE image

258: LEBARGE IRON DINING TABLE

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,000
LARGE PAIR OF ENGLISH PINE ... image

259: LARGE PAIR OF ENGLISH PINE BOOKCASES

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$8,000
PERSIAN TABRIZ. 10'6 X 6'10 image

260: PERSIAN TABRIZ. 10'6 X 6'10

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$375
LARGE FRENCH SAVONNERIE STY... image

263: LARGE FRENCH SAVONNERIE STYLE RUG

Estimate: $800 - $1,200
Passed
PALACE SIZE PERSIAN TABRIZ image

264: PALACE SIZE PERSIAN TABRIZ

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,700
19TH CENTURY FRENCH ANTIQUE... image

265: 19TH CENTURY FRENCH ANTIQUE BAKERS RACK

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$750
LOUIS XV STYLE KINGWOOD BOM... image

266: LOUIS XV STYLE KINGWOOD BOMBE COMMODE

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,500
FRENCH LOUIS XVI STYLE CARV... image

267: FRENCH LOUIS XVI STYLE CARVED SETTEE

Estimate: $400 - $600
Sold:$500
FINE FRENCH SILK AUBUSSON T... image

268: FINE FRENCH SILK AUBUSSON TAPESTRY

Estimate: $400 - $600
Sold:$275
FRENCH CARVED & GILTWOOD MI... image

269: FRENCH CARVED & GILTWOOD MIRROR

Estimate: $400 - $600
Sold:$425
PAIR OF FRENCH MAJOLICA FIG... image

271: PAIR OF FRENCH MAJOLICA FIGURAL VASES

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$350
NICE SET OF 10 ENGLISH CHIP... image

272: NICE SET OF 10 ENGLISH CHIPPENDALE CHAIRS

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$450
FINE ANTIQUE FRENCH 4- PANE... image

273: FINE ANTIQUE FRENCH 4- PANEL LEATHER SCREEN,

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$650