Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

2 NIPPON VASES image

315: 2 NIPPON VASES

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
3 PIECES OF NIPPPON MORIAGE image

316: 3 PIECES OF NIPPPON MORIAGE

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
3 NIPPON MORIAGE BOXES/JAR image

318: 3 NIPPON MORIAGE BOXES/JAR

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
5 PIECE NIPPON MORIAGE CELE... image

319: 5 PIECE NIPPON MORIAGE CELERY SET

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
3 PIECE LOT OF NIPPON MORIAGE image

320: 3 PIECE LOT OF NIPPON MORIAGE

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
5 PIECE NIPPON MORIAGE image

321: 5 PIECE NIPPON MORIAGE

Estimate: $150 - $250
Sold:$125
NIPPON MORIAGE PLATE image

322: NIPPON MORIAGE PLATE

Estimate: $150 - $250
Sold:$80
19TH C. FRENCH PAINTED VANI... image

325: 19TH C. FRENCH PAINTED VANITY TABLE

Estimate: $250 - $450
Sold:$250
FRENCH LOUIS XIII STYLE X F... image

326: FRENCH LOUIS XIII STYLE X FORM BENCH

Estimate: $200 - $300
Sold:$225
FRENCH MAJOLICA FIGURE, MAN... image

327: FRENCH MAJOLICA FIGURE, MAN READING

Estimate: $200 - $300
Sold:$60
PALACE SIZE ITALIAN FAIENCE... image

328: PALACE SIZE ITALIAN FAIENCE VASE, ELABORATE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,400
PALACE SIZE ITALIAN FAIENCE... image

329: PALACE SIZE ITALIAN FAIENCE VASE, COBALT

Estimate: $600 - $900
Sold:$425
SUPER PAIR OF ITALIAN DECO ... image

332: SUPER PAIR OF ITALIAN DECO LOUNGE CHAIRS,

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$850
SUPERB PAIR OF 19TH CENTURY... image

334: SUPERB PAIR OF 19TH CENTURY AUGUSTUS REX

Estimate: $500 - $800
Sold:$475