Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

10286 - BAKHTIARI image

296: 10286 - BAKHTIARI

Estimate: $500 - $1,000
Passed
8459 - PERSIAN TABRIZ image

297: 8459 - PERSIAN TABRIZ

Estimate: $500 - $1,000
Passed
8480 - PERSIAN TABRIZ image

298: 8480 - PERSIAN TABRIZ

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$325
4334 - OUSHAK 8 X 10 image

299: 4334 - OUSHAK 8 X 10

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$375
7741 - TABRIZ DESIGN image

300: 7741 - TABRIZ DESIGN

Estimate: $500 - $800
Sold:$100
WROUGHT IRON AND WOOD LOW T... image

301: WROUGHT IRON AND WOOD LOW TABLE

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
SET OF 4 CARVED COLUMNS WIT... image

302: SET OF 4 CARVED COLUMNS WITH PANELING

Estimate: $400 - $600
Sold:$600
ANTIQUE FRENCH GILT BRONZE ... image

303: ANTIQUE FRENCH GILT BRONZE FIRE SCREEN

Estimate: $250 - $450
Sold:$375
FRENCH HAND PAINTED SIDE TABLE image

304: FRENCH HAND PAINTED SIDE TABLE

Estimate: $200 - $400
Sold:$50
ITALIAN OIL ON CANVAS STILL... image

306: ITALIAN OIL ON CANVAS STILL LIFE

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
PAIR OF MID CENTURY GLASS L... image

307: PAIR OF MID CENTURY GLASS LAMPS

Estimate: $300 - $500
Sold:$70
FABULOUS PAIR OF 19TH C. CA... image

309: FABULOUS PAIR OF 19TH C. CARVED DOORS

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,800
DRESDEN CHERUB CLOCK TOGETH... image

310: DRESDEN CHERUB CLOCK TOGETHER WITH BOWL

Estimate: $150 - $250
Sold:$175
LARGE LACE PORCELAIN LAMP W... image

312: LARGE LACE PORCELAIN LAMP WITH CHERUBS

Estimate: $250 - $450
Sold:$425
ANTIQUE CUT GLASS LAMP image

313: ANTIQUE CUT GLASS LAMP

Estimate: $250 - $450
Sold:$425
NIPPON MORIAGE VASE image

314: NIPPON MORIAGE VASE

Estimate: $200 - $300
Sold:$150