Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

FRENCH NAPOLEON III CARVED ... image

335: FRENCH NAPOLEON III CARVED GILT WOOD

Estimate: $500 - $800
Sold:$250
19TH CENTURY FLEMISH HAND W... image

336: 19TH CENTURY FLEMISH HAND WOVEN TAPESTRY

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,000
ARMANI LIMITED EDITION PORC... image

339: ARMANI LIMITED EDITION PORCELAIN BUST

Estimate: $250 - $450
Sold:$225
LLADRO MAIDEN WITH DOVE image

340: LLADRO MAIDEN WITH DOVE

Estimate: $400 - $600
Sold:$750
8479 - PERSIAN TABRIZ image

341: 8479 - PERSIAN TABRIZ

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$350
6972 - DECORATIVE HAND MADE... image

342: 6972 - DECORATIVE HAND MADE RUG

Estimate: $200 - $400
Passed
6845 - TURKISH KAYSARI image

343: 6845 - TURKISH KAYSARI

Estimate: $500 - $800
Sold:$200
8483 - PERSIAN TABRIZ image

344: 8483 - PERSIAN TABRIZ

Estimate: $500 - $800
Sold:$425
6633 - PERSIAN KERMAN image

345: 6633 - PERSIAN KERMAN

Estimate: $400 - $700
Sold:$475
NICE QUALITY PATIO RUG image

346: NICE QUALITY PATIO RUG

Estimate: $150 - $250
Sold:$60
LARGE AND IMPRESSIVE CUT GL... image

347: LARGE AND IMPRESSIVE CUT GLASS LAMP

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
LARGE CARVED WING BACK ARMC... image

349: LARGE CARVED WING BACK ARMCHAIR

Estimate: $250 - $450
Sold:$100
GUNTER GRANGET, PINTAILS image

350: GUNTER GRANGET, PINTAILS

Estimate: $200 - $400
Sold:$500
BOEHM CARDINALS image

351: BOEHM CARDINALS

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$850
SIGNED LIMITED EDITION PORC... image

353: SIGNED LIMITED EDITION PORCELAIN OWL

Estimate: $250 - $450
Sold:$175
GERMAN PORCELAIN BALD EAGLE... image

354: GERMAN PORCELAIN BALD EAGLE BY KAISER

Estimate: $250 - $450
Sold:$225