Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

ROYAL DOULTON "DUKE OF WELL... image

395: ROYAL DOULTON "DUKE OF WELLINGTON"

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
BOEHM PORCELAIN "GREAT BLUE... image

396: BOEHM PORCELAIN "GREAT BLUE HERON"

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$2,750
CONNOISSEUR "GRYFALCON ON G... image

397: CONNOISSEUR "GRYFALCON ON GLOVE"

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$450
ANRI "FOX, FEMALE WITH YOUNG" image

398: ANRI "FOX, FEMALE WITH YOUNG"

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$400
CYBIS PORCELAIN "CAROUSEL E... image

400: CYBIS PORCELAIN "CAROUSEL ELEPHANT"

Estimate: $300 - $500
Sold:$275
CYBIS PORCELAIN "CAROUSEL B... image

402: CYBIS PORCELAIN "CAROUSEL BULL" PLUTUS

Estimate: $500 - $800
Sold:$80
CYBIS PORCELAIN "CAROUSEL S... image

403: CYBIS PORCELAIN "CAROUSEL SEAHORSE"

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
CONNOISSEUR PORCELAIN "FLOW... image

405: CONNOISSEUR PORCELAIN "FLOWER SONG"

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$300
BOEHM PORCELAIN "COMMON QUAIL" image

406: BOEHM PORCELAIN "COMMON QUAIL"

Estimate: $500 - $800
Sold:$225
BOEHM PORCELAIN "YELLOW-SHA... image

407: BOEHM PORCELAIN "YELLOW-SHAFTED FLICKER"

Estimate: $400 - $700
Sold:$850
BOEHM PORCELAIN "MOCKINGBIR... image

408: BOEHM PORCELAIN "MOCKINGBIRDS" PAIR

Estimate: $500 - $800
Sold:$450
BOEHM PORCELAIN "KILLDEER" ... image

409: BOEHM PORCELAIN "KILLDEER" PAIR

Estimate: $500 - $800
Sold:$425
BOEHM PORCELAIN "SANDHILL C... image

410: BOEHM PORCELAIN "SANDHILL CRANE"

Estimate: $500 - $800
Sold:$325
BOEHM PORCELAIN "COMMON TERN" image

411: BOEHM PORCELAIN "COMMON TERN"

Estimate: $300 - $500
Sold:$225
BOEHM WOOD THRUSHES image

412: BOEHM WOOD THRUSHES

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,300
BOEHM PORCELAIN "THE GREAT ... image

413: BOEHM PORCELAIN "THE GREAT EGRET"

Estimate: $300 - $500
Sold:$350