Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

DOUGHTY. PARULA WARBLERS AN... image

355: DOUGHTY. PARULA WARBLERS AND SWEET BAY

Estimate: $500 - $700
Sold:$350
DOUGHTY. INDIGO BUNTING AND... image

356: DOUGHTY. INDIGO BUNTING AND BLACKBERRY

Estimate: $600 - $800
Sold:$450
DOUGHTY. RED EYED VIREO image

357: DOUGHTY. RED EYED VIREO

Estimate: $600 - $800
Sold:$375
DOUGHTY. OVEN BIRDS WITH IRIS image

359: DOUGHTY. OVEN BIRDS WITH IRIS

Estimate: $500 - $700
Sold:$550
DOUGHTY. CERULEAN WARBLERS ... image

360: DOUGHTY. CERULEAN WARBLERS ON MAPLE

Estimate: $400 - $600
Sold:$425
PORCELAIN BY GUNTER GRANGET... image

361: PORCELAIN BY GUNTER GRANGET, "THE CHALLENGE"

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,250
BOEHM "KESTRALS" PAIR image

362: BOEHM "KESTRALS" PAIR

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$325
BOEHM "TRUMPETER SWAN" image

363: BOEHM "TRUMPETER SWAN"

Estimate: $500 - $800
Sold:$400
ROYAL WORCESTER "AMERICAN P... image

364: ROYAL WORCESTER "AMERICAN PINTAIL DUCKS"

Estimate: $600 - $900
Sold:$300
BOEHM PORCELAIN "AMERICAN B... image

365: BOEHM PORCELAIN "AMERICAN BALD EAGLE"

Estimate: $200 - $400
Sold:$475
BOEHM PORCELAIN "HAN HORSE" image

366: BOEHM PORCELAIN "HAN HORSE"

Estimate: $300 - $500
Sold:$350
CYBIS PORCELAIN "COURT JESTER" image

367: CYBIS PORCELAIN "COURT JESTER"

Estimate: $500 - $800
Sold:$100
ROYAL WORCESTER "CACTUS WRE... image

368: ROYAL WORCESTER "CACTUS WRENS" PAIR

Estimate: $400 - $600
Sold:$800
BOEHM "CALIFORNIA QUAILS" PAIR image

369: BOEHM "CALIFORNIA QUAILS" PAIR

Estimate: $400 - $600
Sold:$325
BOEHM PORCELAIN "LONG-EARED... image

370: BOEHM PORCELAIN "LONG-EARED OWL"

Estimate: $400 - $600
Sold:$425
BOEHM PRESIDENTIAL "AMERICA... image

371: BOEHM PRESIDENTIAL "AMERICAN BALD EAGLE"

Estimate: $600 - $900
Sold:$500
BOEHM PORCELAIN "WHOOPING C... image

373: BOEHM PORCELAIN "WHOOPING CRANE"

Estimate: $500 - $800
Sold:$425
BRONN PORCELAIN "YUKON GOLD" image

374: BRONN PORCELAIN "YUKON GOLD"

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$450