Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

BRONN PORCELAIN "INDIAN WIT... image

375: BRONN PORCELAIN "INDIAN WITH BOW AND ARROW"

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$300
CONNOISSEUR "THE LAST WARRIOR" image

376: CONNOISSEUR "THE LAST WARRIOR"

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$550
BOEHM PORCELAIN "MUTE SWANS" image

377: BOEHM PORCELAIN "MUTE SWANS"

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$650
GOEBEL "THE PLAINS HUNTER" image

378: GOEBEL "THE PLAINS HUNTER"

Estimate: $600 - $900
Sold:$275
CYBIS PORCELAIN "UNICORN" image

380: CYBIS PORCELAIN "UNICORN"

Estimate: $300 - $500
Sold:$225
CYBIS PORCELAIN "CAROUSEL B... image

381: CYBIS PORCELAIN "CAROUSEL BEAR BERNHARD"

Estimate: $300 - $500
Sold:$100
TAY PORCELAIN "AMERICAN BAL... image

383: TAY PORCELAIN "AMERICAN BALD EAGLE"

Estimate: $250 - $450
Sold:$250
KAISER PORCELAIN "GOSHAWK" ... image

384: KAISER PORCELAIN "GOSHAWK" BIRD FIGURINE

Estimate: $400 - $600
Sold:$250
BRONN PORCELAIN "DANIEL BOO... image

385: BRONN PORCELAIN "DANIEL BOONE" SCULPTURE

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$400
ANRI WOOD CARVING "CHILDREN... image

386: ANRI WOOD CARVING "CHILDREN" HAND-CARVED

Estimate: $600 - $900
Sold:$500
BOEHM PORCELAIN "AMERICAN B... image

387: BOEHM PORCELAIN "AMERICAN BALD EAGLE"

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$4,600
DOROTHY DOUGHTY "CERULEAN W... image

388: DOROTHY DOUGHTY "CERULEAN WARBLERS, PAIR

Estimate: $300 - $500
Sold:$350
CONNOISSEUR PORCELAIN "FIESTA" image

389: CONNOISSEUR PORCELAIN "FIESTA"

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$200
CONNOISSEUR PORCELAIN "PUMA... image

390: CONNOISSEUR PORCELAIN "PUMA CUBS"

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$650
BOEHM PORCELAIN "BARN OWL" image

391: BOEHM PORCELAIN "BARN OWL"

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,000
BOEHM PORCELAIN "POLAR BEAR" image

392: BOEHM PORCELAIN "POLAR BEAR"

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
BOEHM PORCELAIN "HOODED MER... image

393: BOEHM PORCELAIN "HOODED MERGANSERS" PAIR

Estimate: $250 - $450
Sold:$300
BOEHM PORCELAIN "SNOWY OWL" image

394: BOEHM PORCELAIN "SNOWY OWL"

Estimate: $250 - $450
Sold:$850