Auction Closed
  • liveNovember 3, 2018 12:00 PM CDT
  • Dallas, TX, US

The Estate of Ken and Pat Hodge

by J. Garrett Auctioneers

452 lots

NIPPON MORIAGE VASE image

195: NIPPON MORIAGE VASE

Estimate: $200 - $300
Sold:$275
NIPPON MORIAGE VASE AND PLA... image

196: NIPPON MORIAGE VASE AND PLANTER

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
NIPPON MORIAGE VASE image

197: NIPPON MORIAGE VASE

Estimate: $200 - $300
Sold:$300
NIPPON MORIAGE PITCHER image

199: NIPPON MORIAGE PITCHER

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
NIPPON MORIAGE PITCHER image

200: NIPPON MORIAGE PITCHER

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
RARE LARGE SCALE ONYX URN O... image

201: RARE LARGE SCALE ONYX URN ON TEAK STAND

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$350
EARLY AUGUSTE MOREAU BRONZE... image

202: EARLY AUGUSTE MOREAU BRONZE OF LADY

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,800
IMPORTANT 19TH C. FRENCH CY... image

203: IMPORTANT 19TH C. FRENCH CYLINDER DESK

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,500
FINE LARGE ENGLISH CRANBERR... image

205: FINE LARGE ENGLISH CRANBERRY EPERGNE

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,500
ANTIQUE ENGLISH CRANBERRY G... image

206: ANTIQUE ENGLISH CRANBERRY GLASS EPERGNE

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$700
MONUMENTAL PAIR OF ITALIAN ... image

207: MONUMENTAL PAIR OF ITALIAN GILTWOOD PIER MIRRORS

Estimate: $8,000 - $10,000
Sold:$19,000
RARE BLACK FOREST TANTALUS ... image

208: RARE BLACK FOREST TANTALUS SET WITH BACCARAT

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,800
PAIR OF FRENCH 19TH C. BRON... image

209: PAIR OF FRENCH 19TH C. BRONZE AND OXBLOOD EWERS

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,600
CARVED ALABASTER OF BOY PLA... image

210: CARVED ALABASTER OF BOY PLAYING INSTRUMENT

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$650
19TH C. BRONZE GOTHIC SIDE ... image

211: 19TH C. BRONZE GOTHIC SIDE TABLE

Estimate: $400 - $600
Sold:$800
19TH C. FRENCH OLD PARIS VASE image

212: 19TH C. FRENCH OLD PARIS VASE

Estimate: $250 - $450
Sold:$325
RARE VOLKSTEDT PORCELAIN "T... image

214: RARE VOLKSTEDT PORCELAIN "TAILOR"

Estimate: $1,000 - $1,200
Sold:$500