Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

John Lim (Canadian, b. 1932) image

121: John Lim (Canadian, b. 1932)

Estimate: $200 - $300
Passed
Attr. Dan Solojoff (1908-1994) image

122: Attr. Dan Solojoff (1908-1994)

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Itzchak Tarkay (Israeli, 19... image

123: Itzchak Tarkay (Israeli, 1935-2012)

Estimate: $300 - $500
Passed
Itzchak Tarkay (Israeli, 19... image

124: Itzchak Tarkay (Israeli, 1935-2012)

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Movin' Out Hand-Signed Broa... image

125: Movin' Out Hand-Signed Broadway Poster

Estimate: $250 - $400
Sold:$125
Folk Art Painting of a Girl image

126: Folk Art Painting of a Girl

Estimate: $200 - $300
Sold:$300
Giuseppe Armani (Italian, 1... image

127: Giuseppe Armani (Italian, 1936-2006)

Estimate: $600 - $800
Sold:$400
Kozo Inoue (Japanese, 20th ... image

128: Kozo Inoue (Japanese, 20th Century)

Estimate: $150 - $250
Passed
Erté (Romain de Tirtoff) image

129: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$450
Gary Benfield (English, b. ... image

130: Gary Benfield (English, b. 1965)

Estimate: $80 - $120
Sold:$50
Gino Hollander (American, 1... image

132: Gino Hollander (American, 1924-2015)

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Erté (Romain de Tirtoff) image

133: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $700 - $900
Sold:$500
Frank Meisler (Israeli, 192... image

134: Frank Meisler (Israeli, 1929-2018)

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,800
T. Rivers (20th Century) image

136: T. Rivers (20th Century)

Estimate: $150 - $250
Passed
Erté (Romain de Tirtoff) image

137: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
Erté (Romain de Tirtoff) image

138: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
Erté (Romain de Tirtoff) image

139: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$500
Erté (Romain de Tirtoff) image

140: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100